Проблем с шофьорско стъкло!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06
Проблем с шофьорско стъкло!
Проблема се състои че моя шоф. прозорец не се сваля опитах проверка на вс. релета проверих жилата и моторчето, немога да си обясня какво би могло да е?
Моля за малко полезни съвети при решаването на проблема????
Моля за малко полезни съвети при решаването на проблема????

Последна промяна Toni E36 на 08 Юни 2012, 13:03, променена общо 2 пъти
0895600722
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Re: Проблем с шофьорската врата!
Да не е от управляващия паанел на вратата?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Toni E36 написа:Здравейте колеги прозореца на шофьорската ми врата не се сваля, опитах да проверя релетара те са наред моторчето работи жилата са добре и се хванах за главата????
Обясни по подробно колега! Как разбра че върти моторчето като не ти се сваля стъклото?

- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Здрасти колега,
имах подобен ако не и същия проблем. Натискам копчето и чувам как моторчето си върти, но нищо не се случва. Жилата и при мен си бяха наред. При мен проблема беше, че пластмасовото колело което е на оста на моторчето се беше счупило.
Рециклиране на механизма плюс свалянето и качването му на колата отне 2 часа и 80 левчета. Преди това си мислих за механизъм втора употреба, но реално цената щеше да бъде същата ако ли не и по висока.
Ако искаш опиши малко по подбробно какво точно е при теб и на лично мога да ти дам координати, на сервиза където ми го поправиха.
Забравих да спомена, че дават и 2 години гаранция на извършения ремонт.
имах подобен ако не и същия проблем. Натискам копчето и чувам как моторчето си върти, но нищо не се случва. Жилата и при мен си бяха наред. При мен проблема беше, че пластмасовото колело което е на оста на моторчето се беше счупило.
Рециклиране на механизма плюс свалянето и качването му на колата отне 2 часа и 80 левчета. Преди това си мислих за механизъм втора употреба, но реално цената щеше да бъде същата ако ли не и по висока.

Ако искаш опиши малко по подбробно какво точно е при теб и на лично мога да ти дам координати, на сервиза където ми го поправиха.
Забравих да спомена, че дават и 2 години гаранция на извършения ремонт.
Здравей колега!
При мен се получи подобен проблем,но стъклото не искаше да се вдигне.Като натиснеш машинката да сваля стъклото пробвай дали ще можеш да го свалиш с ръката надолу.Да обясня какво имам предвид.Въжето минава през пластмасови уши и ако едното ухо се счупи не ще да вдига или спуска стъклото.При мен сваляше стъклото,но не искаше да го вдига.Дано съм ти бил полезен.
При мен се получи подобен проблем,но стъклото не искаше да се вдигне.Като натиснеш машинката да сваля стъклото пробвай дали ще можеш да го свалиш с ръката надолу.Да обясня какво имам предвид.Въжето минава през пластмасови уши и ако едното ухо се счупи не ще да вдига или спуска стъклото.При мен сваляше стъклото,но не искаше да го вдига.Дано съм ти бил полезен.
- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: x6
колеги преди седмица и аз скъсах жилото,майстора ми смени жилото и някаква ролка каза ми че тези ролки правели проблем и се чупели,взима ми 100лв и ми даде 1 г гаранция
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
Колеги смених целия механизъм и се оправи, скапанара малка ролка на моторчето се е счупила както и да е новото 20 е че задния десен прозорец пропадна и не се качва само ръчно повдигане хаха и така това е нов проблем.
0895600722
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
Проблема решен скъсано жилото кадето повдига стъклото и смених едното штифтче беше се счупило, и така проблема е разрешен.
0895600722
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: За триене

- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
Re: За триене
Ivo_Borisov написа::OT: Колега, темите не се трият, остават в търсачката за да послужат на някой с твоя проблем. Сега като си изтри мнението и заглавието какво остана от темата че да помогне на някой? Оправи си го както си беше за да си полезен в бъдеще!
Ок колега много съжелявам!!!

0895600722
10 мнения
• Страница 1 от 1