ОТКРАДНАТО Е БМВ
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Моята като я гепиха и са разбрали, че е застрахована , не ме и потърсиха. Само аз ги търсих тях. И нещо важно- БМВ както знаете не може да се отвори с дръжките на вратите. Само през ключалката. И второ не МОЖЕ да се запали с подръчни средства - САМО с бутане отзад на бронята с друга кола може да се премести. Така, че колата е там в някой гараж , най-често подземен и чака да види какво ще стане. Обикаляй там дето са я откраднали и наблюдавай шибаните ченгета от района. Във всички случаи са в играта. Имаше ли счупени стъкла на мястото, ако е със счупено стъкло, никой няма да я кара нанякъде. Нямаш ли РАПАС или нящо подобно. Ако няма сигнал значи е под земята. Опитай ти да ги намериш. Те може и да не те потърсят щом имаш застраховка, защото няма да платиш.Преди 2 месеца бях във същото положение и не пожелавам на никого да изпитва чувството на отчаяние което те обзема като видиш, че колицата ти я намя дето си я оставил. Саветче - продължавай да обикаляш с приятели всяка нощ, защото ако ще я местят на друго място ще изчакат ден два и тогава. И ако ги намериш - полиция и им счупете и краката и ръцете!
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Приятел много сьжалявам за колицата, на мен ми се случи преди пет години и още помня момента в които видях че колицата ми я няма. този които не го е изпитал не знае какво е шибаното чувство, а то е меко казано ужасно. Пожелавам ти успех и знаи от мен едно че куките са вътре в нещата, и в моя случаи беше така а без да има замесена кука нищо не става повярваи ми от опит го знам. Успех!
Re: ОТКРАДНАТО Е БМВ
The Mravoiada написа:И през ум не ми е минавало, че ще пусна подобна тема някога, но...
Откраднаха ми колата. Тъмно синьо Е46 седан преди фейслифта с регистрационен номер СА3480ВК.
Не се надявам, но ако някой го забележи... да пише.
Има ли някакво развитие по темата?
Мога да Ви предложа да разпростарним новината и на други места.
Последна промяна Jupiter на 21 Юли 2006, 17:33, променена общо 2 пъти
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
petio написа:И второ не МОЖЕ да се запали с подръчни средства - САМО с бутане отзад на бронята с друга кола може да се премести.
Няма да запали ако има инфраред код ключ ако е с обикновения ключ пали и с къртач

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
за съжеление вече знаят как да ги палят(няма значение ключа)
отдолу отляво под таблото се маха кората и там се намира имобилаизера,към него се връзва една "вълшебна кутиика" с размерите на цигарена кутия и колата се пали с лапа(демек се разбива патрона)
повярваите ми че става точно така
просто се симулира имобилаизера и тои пуска сигнал към комп на мотора да запали,друг вариант е с друг модул с ключ с транспондер и се връзва към комп на мотора и пак пали
отдолу отляво под таблото се маха кората и там се намира имобилаизера,към него се връзва една "вълшебна кутиика" с размерите на цигарена кутия и колата се пали с лапа(демек се разбива патрона)
повярваите ми че става точно така
просто се симулира имобилаизера и тои пуска сигнал към комп на мотора да запали,друг вариант е с друг модул с ключ с транспондер и се връзва към комп на мотора и пак пали
- Гост
-
Тая работа с краденето си я говорихме с колегата в друга тема-и мойта я опитаха на 22и!
Казват,че още отвън влизали в компютъра на колата и симулирали катастрофа,за да отвори стъклата и вратите!Мойта си седеше със свалени стъкла и отворени врати!Нещо ,обаче им се е опънала със запалването и я зарязали!
Чуството е гадно още повече,че Дару ми взеха 50лв за ДиЕйчЕл ,а патроните и ключовете ги няма вече една седмица и не мога да я карам!
Скапаняшка история,ма кво да преим-България!Иначе е застрахована,с ДжиПиЕс ,ма няма никви лепенки и сега едни ми казват да сложа ,други викат-недей,че ше знаят какво да и работят като я гепят,за да не даде сигнал-въбщо скапана работа!
Тъпотията е ,че не знам кое е по-добре: че не ги заварих при колата,или да ги бях заварил!??!!
Трепането и гърменето е адреналинова ситуация и не се знае дали некой от тех нема да даде фира и после-лЕжи го като за човек!
Казват,че още отвън влизали в компютъра на колата и симулирали катастрофа,за да отвори стъклата и вратите!Мойта си седеше със свалени стъкла и отворени врати!Нещо ,обаче им се е опънала със запалването и я зарязали!
Чуството е гадно още повече,че Дару ми взеха 50лв за ДиЕйчЕл ,а патроните и ключовете ги няма вече една седмица и не мога да я карам!
Скапаняшка история,ма кво да преим-България!Иначе е застрахована,с ДжиПиЕс ,ма няма никви лепенки и сега едни ми казват да сложа ,други викат-недей,че ше знаят какво да и работят като я гепят,за да не даде сигнал-въбщо скапана работа!
Тъпотията е ,че не знам кое е по-добре: че не ги заварих при колата,или да ги бях заварил!??!!
Трепането и гърменето е адреналинова ситуация и не се знае дали некой от тех нема да даде фира и после-лЕжи го като за човек!
- Гост
-
По повод застрахователите-понеже изчетох цялата тема!
Според мен - застраховаш там,където имаш човек във фирмата-застраховател! Квито и да са като има кой да помогне отвътре ще си свършиш работа!Иначе при всички застрахователи има мутренски или бившо-мутренски бригади си вършат работа с тях! Бул инс и Армеец и други - ако решат ше я намерят,ако ли не-ше те мотат с плащането и със сумата! Чувал съм и за Рапас,че са бивши ...... хора от бранша,ма нема лошо - стига да ти я доставят обратно!Щото те я търсят по сигнала,ама ако няма сигнал питат в колко часа и от къде и се знае там коя смяна е била на "работа" и си ги търсят директно хората! Малко ядове с оправянето на счупеното ,но все пак си сядаш на твойта си кола и продължаваш напред!
Според мен - застраховаш там,където имаш човек във фирмата-застраховател! Квито и да са като има кой да помогне отвътре ще си свършиш работа!Иначе при всички застрахователи има мутренски или бившо-мутренски бригади си вършат работа с тях! Бул инс и Армеец и други - ако решат ше я намерят,ако ли не-ше те мотат с плащането и със сумата! Чувал съм и за Рапас,че са бивши ...... хора от бранша,ма нема лошо - стига да ти я доставят обратно!Щото те я търсят по сигнала,ама ако няма сигнал питат в колко часа и от къде и се знае там коя смяна е била на "работа" и си ги търсят директно хората! Малко ядове с оправянето на счупеното ,но все пак си сядаш на твойта си кола и продължаваш напред!
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
ми не знам за другите компании но майка ми бачка в "Български Имоти" не е много известна компанията , но пък 49% са притежание на швеицарска компания. и преди време на един познат му откраднаха колата , майка ми забърза нещата и след месец му е платиха .... а да е намерят нз, обаче ако колата си е няква реликва или много добре запазена е кофти, дори и да те платят защото трудно се намират , особено старичките коли ....
БМВ
В последно време много се паля да си взимам Е-46 и доста се заглеждам. Ще се взирам още повече. Предполагам, че вече си се примирил с лошият момент, вярвам, че ще се намери тази кола. Ежедневно съм по централните улици и ако забележа нещо, ще звънна.
Все пак успех. Едва ли има някой застрахован, макар и със застраховка
Все пак успех. Едва ли има някой застрахован, макар и със застраховка

Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4