Тръгвам на война!
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тръгвам на война!
Е, вече ми омръзна. Честно. Направо ми писна. Онзи ден вечерта ми откраднаха капачките на джантите. И четирите! Нечовешко е! Карам с най-обикновените лети джанти на света, от тези с големите пластмасови капачки. И ето някой се огледа в тях. Два пъти ми крадат по една, псувам викам и си купувам нова, но сега вече прекалиха! Няма да стане! Един ще хвана и ще ми купи всичко, неговата... Та понеже съм безкрайно вбесен и амбициран, а и аз като всички съм си купувал части втора ръка, ДАВАМ НАГРАДА на този, на който му ги предложат и естествено ги доведе при мен. Не казвам нищо за никой от колегите тук. Ще кажа само, че тези капачки няма да се движат из София. Ще дам три пъти повече пари, но няма да ги прежаля! Тръгвам на война!
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
И моите ги зеха четирите. И аз си търся нещо изгодно втора, трета ръка. А за това да ги хванеш едва ли ще стане дори и с награда.
Нови
Купувам си нови капачки, по35лв. от Дару. И аз искам втора ръка, ама откъде? А намирането им може и да стане, но за сега няма да кажа. Шанс 1/1000000, но с гаранция, че този човек няма да краде повече. Никой не ги краде, за да си ги сложи вкъщи на витрината, нали?
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Aз съм планувал новите капачки да ги маркирам при застрахователите ама така хубаво по -дълбоко да ги изкопаят номерата. Така, че и аз да се надявам да си ги видя някъде.
/
абе по добре да си ги гледа6 на твоита 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

.
абе 4ат пат ядат здрав бои тия ина4е.. не винаги късмета е на тяхна страна
един приятел бе6е хванал еднин докато му сваля лаисната... ми кво да ви кажа така му се зарадвал пи4а 4е оня докато си свалял лаисната на6ия 4овек с един 6ут в главата му влезнал
и оня с глава му изкривил вратата но както каза приятеля ми " бал съм я във вратата заслужава6е си
" ина4е едно 4енге после го спасило от понататъ6но пребиване...
а един друг приятел хвана двама да му ровят под бронята и се приближил и ги питал спокоино кво правят... и единия казал 4е си свалял халогена 4е не му светел хаха
и от там на6ия 4овек ги стреснал о6те с думите " кви халогени сваля6 от моита кола бе п...л " и ми каза 4е ги иставил малко пове4ко понасинени в областа на о4ите
така4е тия пи4ове хапват понякога дръвзето и то здраво .... не всеки ден 6е имат късмет.... аз ли4но им пожелавам да са ве4ните къръци

един приятел бе6е хванал еднин докато му сваля лаисната... ми кво да ви кажа така му се зарадвал пи4а 4е оня докато си свалял лаисната на6ия 4овек с един 6ут в главата му влезнал

а един друг приятел хвана двама да му ровят под бронята и се приближил и ги питал спокоино кво правят... и единия казал 4е си свалял халогена 4е не му светел хаха

така4е тия пи4ове хапват понякога дръвзето и то здраво .... не всеки ден 6е имат късмет.... аз ли4но им пожелавам да са ве4ните къръци

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

ре
Проблемите на големите градове!
.....пак ми откраднаха...., много ми гори..., в оня сервиз ме излъгаха с ....., одраха ме на паркинга.... май за тея болести няма лек братлета.всеки се справя за себе си! Жалко ама....

Некви педалчета оня ден са ми откраднали емблемата от задната врата. Вече смених един комплект, понеже миналата година ми откъртиха и предната и задната емблемка, купих си от арабите на Симеон ментета, ама явно и тях ги крадат. Най-много ме е яд, че бъркат с некви отвертки или ножове и драскат боята! Хвана ли един, цял месец само емблеми на БМВ ще му се привиждат, а и на такъв ще прилича в лицето!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
К'ва е тая държава мама му дали. Вчера се връщам от Франция. Като бях там някъде из некви села около Бордо спуках гума вечерта. Пускам аварийките да я сменям и от 10 коли 9 спряха да ме попитат дали не могат да помогнат с нещо. А беше 1 часа вечерта. А в България ... Миналата седмица един колега гледам си занитил емблемите. До къде ни докараха. Ама щото ги пускат тъпите ченгета. Дай му 5 години и да го видим дали ще краде копелето наркоманско. Аз ако набарам някой такъв ще му еба путката майна. Ако не го наеба отзад па си е една работа. После ако иска пак да краде. Шибана държава ей

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2