Питане относно навигация на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- veselqka26
- Потребител
-
Питане относно навигация на Е46
Навигация за е46 2003 има ли възможност да се направи по някакъв начин и да се гледа DVD и TV както е при 5-та серия същата година??? Благодаря предварително
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Питане относно навигация на Е46
навигацията да се напрви трудно, може да се постави за целта ти трябват монитор, окабеляване и модулите които я съпътстват тунери, двд, и т.н. това е оригинал който се предлага за е46 и го има серийно, дори монитора е по хубав според мен и по-голям от този на е39. Малко ако поразгледаш из форума ще видиш че се продава, алтернативата е дайнавин viewtopic.php?f=34&t=229269&hilit=%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
iv4o9999 написа:навигацията да се напрви трудно, може да се постави за целта ти трябват монитор, окабеляване и модулите които я съпътстват тунери, двд, и т.н. това е оригинал който се предлага за е46 и го има серийно, дори монитора е по хубав според мен и по-голям от този на е39. Малко ако поразгледаш из форума ще видиш че се продава, алтернативата е дайнавин viewtopic.php?f=34&t=229269&hilit=%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0
Toй май има нави и пита дали може да се гледа ТВ и ДВД

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
възможно е това И преди да се гледа малко бърка нещата но ако въпроса е да може МК4 ти трябва или се бъркам за двд а за телевизия ако имаш навигацията би трябвало да има телевизия
- relogin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ci e46
- Мечтае да кара: X5
mk4 и тв-тунер,а вече ако искаш в движение да върви и си в София колегата Dimitroff ще ти е отключи.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
relogin написа:mk4 и тв-тунер,а вече ако искаш в движение да върви и си в София колегата Dimitroff ще ти е отключи.
Навигацията мк4, която чете двд дискове.. тези дискове не са ли само за навигация? ДВД-та с филми могат ли да се четат на нея? Защото все пак въпроса на автора на темата: "има ли възможност да се направи по някакъв начин и да се гледа DVD"
Колегата горе е споменал, за МК4 + ТВ тунер. Това е най-лесния начин, защото ТВ тунера си има видео вход, на който подаваш видео от външен източник. Или демек си слагаш един ДВД плеър в багажника, връзваш го за ТВ тунера и си гледаш ДВД дискове на монитора отпред.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
MK4 чете единствено и само CD/DVD диск с пътна карта за навигация, много хора се бъркат като видят надписа DVD на слота за диска, като си мислят, че могат да гледат филми.
Просто в България се тълкува грешно "DVD"-обозначението, което си е тип стандарт за носител на данни, и няма нищо общо с филми/клипове/музика.
За да може да се гледа видео на оригиналната навигация, трябва тя да е снабдена с ТВ-тунер, и към него да се свърже външен допълнителен мултимедиен плеър, който ще се управлява индивидуално с неговото си дистанционно.
Просто в България се тълкува грешно "DVD"-обозначението, което си е тип стандарт за носител на данни, и няма нищо общо с филми/клипове/музика.
За да може да се гледа видео на оригиналната навигация, трябва тя да е снабдена с ТВ-тунер, и към него да се свърже външен допълнителен мултимедиен плеър, който ще се управлява индивидуално с неговото си дистанционно.
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
И за да е съвсем ясно... DVD означава Digital Versatile Disk (Цифров многоцелеви диск)

- dobry46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 F25 35i LCI M sport
Имам въпрос,да не пускам отделна тема пиша в темата на колегата.
Колата е Е46 2003 седан- искам да сложа оригинален монитор 16:9.
Въпроса ми е - ако взема САМО монитора достатъчно ли е да функционира както трябва и необходимо ли е
допълнително окабеляване и/или радио модул?
Предварително благодаря на отзовалите се
Въпроса ми е - ако взема САМО монитора достатъчно ли е да функционира както трябва и необходимо ли е
допълнително окабеляване и/или радио модул?

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
dobry46 написа:Имам въпрос,да не пускам отделна тема пиша в темата на колегата.
допълнително окабеляване и/или радио модул?![]()
![]()
Какво означава "да функционира както трябва" .. ако си вземеш само монитора ще имаш един не работещ монитор

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
dobry46 написа:Имам въпрос,да не пускам отделна тема пиша в темата на колегата.
допълнително окабеляване и/или радио модул?![]()
![]()
Коментирано е многократно, монитора за да изкара картина му трябват минимум инсталация и навигационен компютър или тв-тунер, ако искаш и звук да слушаш ти трябва и радио модул.
Ако вместо навигационен компютър МК3/МК4 се сложи само тв-тунер, менюто на монитора ще е супер дървено:

12 мнения
• Страница 1 от 1