Начинаещ с INPA - ПРОБЛЕМ!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Начинаещ с INPA - ПРОБЛЕМ!
Здравейте колеги, от заглавието се разбира съществото на въпроса ми, взех си инпа и една вечер си викам са ще си права диагностика, всичко хубаво, прочетох си грешките на мотора, изтрих ги и викам сега ще гледам по другите работи какво се случва. Само да спомена колата е 320д 04г. със 16:9 навигация. Влизам в менюто за навигацията, щтракнах в едно от менютата (забравих му точното име) и ми излизат 2 полета, на едното пишеше нещо за "моно вариянт на навигация" а другото беше за цветен вариант "color mode" нещо от този сорт и незнам какво ме накара да штракна на "колор мод" и навигацията премигна 2-3 пъти и ми излезе един надпис на италиянски от който за съжаление разбирам единствено "софтуер" и че ми иска накакъв сд-ром, и сега надписа си седи и нищо не мога да направя, махах акомулатора но нищо, черен екран с надписа
Моля някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да сподели как го е отстранил че това не се издържа 

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Начинаещ с INPA - ПРОБЛЕМ!
Препиши си текста и го пусни в преводача на гугъл или тук, сигурно има колега, който знае италиански. След това ще го умуваме.
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
slitter написа:Пробвай да влезеш на същото място и да върнеш другата опция
Пробвах но нищо, пак премигва дисплея 2-3 пъти и излиза същия надпис...

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Сега отидох до колата и преписах надписа, той е следния: Occorre software. Si prega di inserire un CD-ROM adatto.
В превод: "изисква се софтуер, моля въведете подходящ диск" Сега ми е чудно стария софтуер изтрит ли е и ако не е как да го върна че ако е изтрит от къде ще му диря подходящия диск
В превод: "изисква се софтуер, моля въведете подходящ диск" Сега ми е чудно стария софтуер изтрит ли е и ако не е как да го върна че ако е изтрит от къде ще му диря подходящия диск

Сваляш това.
Записваш имиджа на ниска скорост на един диск - задължително Вербатим!
Поставяш го в навигацията и продължаваш натам.
Хора от този форум за това взимат около 40-50лв (знам от собствен опит), но е по-важно да си помагаме, а не да се бръндзаме постоянно.
Споко, не се шашкай
Хора от този форум за това взимат около 40-50лв (знам от собствен опит), но е по-важно да си помагаме, а не да се бръндзаме постоянно.
Споко, не се шашкай

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
JTD написа:Сваляш това.
Споко, не се шашкай
Колега мерси много, имам само още няколко въпросчета. Като запиша диска трябва да го сложа отзад в багажника в двд навигацията нали? И ако не е вербатим диска няма ли да тръгне че тук няма от къде да купя такъв. След като пусна диска за постоянно ли остава да седи в навигацията или се инсталира и после си връщам диска с картата на България? Извинявай за многото въпроси но съм бос в тая сфера а и ме е страх да не разбъзикам още нещо

e39 FEN написа:JTD написа:Сваляш това.
Споко, не се шашкай
Колега мерси много, имам само още няколко въпросчета. Като запиша диска трябва да го сложа отзад в багажника в двд навигацията нали? И ако не е вербатим диска няма ли да тръгне че тук няма от къде да купя такъв. След като пусна диска за постоянно ли остава да седи в навигацията или се инсталира и после си връщам диска с картата на България? Извинявай за многото въпроси но съм бос в тая сфера а и ме е страх да не разбъзикам още нещо
Не е проблем да е и на друг диск, но да е качествен, за да нямаш проблеми по време на инсталацията.
Диска не стои постоянно отзад. Като си инсталира каквото иска там (каквото си му задал да прави, което не знаш какво си направил предвид темата

Софтуера го качвай на първото завъртане на контактния ключ, демек да не е на "контакт" колата.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
8 мнения
• Страница 1 от 1