Въпрос : Реплика или Оригинал ?! Ключ !
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: Въпрос : Реплика или Оригинал ?!
Чист оригинал са си на снимките все пак едната снимка която дадох е от чисто нова джанта никелирана ,затова изглежда малко по светла 

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
martin_g60 написа:Репликите рядко ги правят оредни/задни почти винаги са един размер но не означава че всички са така![]()
Изглеждат честно казано между оригинал/репликацвета е по-светъл от оригинала но може да са пребоядисвани
За мен най-лесно е да ти прати една бройка да я разгледаш и тогава всичко ще стане ясно без да се гадае така по снимки
колегата е прав. ако са 7.5 предни и 8.5 задни са оригинални. реплките си ги праскат еднакви
"Чемодан, вокзал, Москва"
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
mustang1986 написа:Чист оригинал са си на снимките все пак едната снимка която дадох е от чисто нова джанта никелирана ,затова изглежда малко по светла
той говори за джантите които се продават брат,не тези които ти си показал

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
А, драмата продължава
Според мен както Martin_g60 каза, тия са пребоядисвани.
Автора, айде сподели като пристигнат ориджинал ли са или реплика.
Дано да са оригинални да не се разправяш само с глупости и некоректни търговци...

Според мен както Martin_g60 каза, тия са пребоядисвани.
Автора, айде сподели като пристигнат ориджинал ли са или реплика.
Дано да са оригинални да не се разправяш само с глупости и некоректни търговци...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
bai_ILIA написа:martin_g60 написа:Репликите рядко ги правят оредни/задни почти винаги са един размер но не означава че всички са така![]()
Изглеждат честно казано между оригинал/репликацвета е по-светъл от оригинала но може да са пребоядисвани
За мен най-лесно е да ти прати една бройка да я разгледаш и тогава всичко ще стане ясно без да се гадае така по снимки
колегата е прав. ако са 7.5 предни и 8.5 задни са оригинални. реплките си ги праскат еднакви
На повечето реплики може да си избираш какви размери да поръчаш. Поръчват се на бройка.
Нищо не ти пречи да си ги поръчаш 2х7,5 и 2х8,5.
Също така не пречи да са оригинални и ако са 4х7,5 - просто са събрани предните от два комплекта.
Така че точно ширината едва ли е основния белег на оргиналната джанта. На тези никъде не видях щампа БМВ, ако нямат според мен не са оригинални. Не ми се вярва едни да имат, други да нямат щампа. Моите с абсолютно същите и имат щампи БМВ от вътрешна страна. Колегата по-горе също пусна снимка на джанта стил 68, със щампа БМВ. Може да видите и другите модели оргинални БМВ джанти, които също имат щампи от върешната си страна.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
shalashaska написа:mustang1986 написа:Чист оригинал са си на снимките все пак едната снимка която дадох е от чисто нова джанта никелирана ,затова изглежда малко по светла
той говори за джантите които се продават брат,не тези които ти си показал
Едната снимка е от тези дето се продават,а другата на оригинала.Разлика няма

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
Тия джанти малко поизносени ми се струват. Дали не са и кривички? Не е ли по- добре да се качат на една машинка да се завъртят и да се види в какво състояние са?
А и ако е верно сравнението по спецификация излизат реплика заради М power на лицевата страна за разлика от оригиналните, на които не трябва да го има. От друга страна са красиви макар и поизносени. Какво стана с джантите?
А и ако е верно сравнението по спецификация излизат реплика заради М power на лицевата страна за разлика от оригиналните, на които не трябва да го има. От друга страна са красиви макар и поизносени. Какво стана с джантите?
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
джантите си имат всички щампи и са чист оригинал,с оригинална боя.
Продавача просто е решил че няма смисъл да снима щампите бмв
Може да слагате катинара
Продавача просто е решил че няма смисъл да снима щампите бмв

Може да слагате катинара

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
kriso85 написа:Писал съм му в обявата, да видим дали ще пусне детайлни снимки на джантите от вътре.
Важно е да погледнете и извивките на лъчите.

Ето моята задна джанта, която е оригинална!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
bai_ILIA написа:martin_g60 написа:Репликите рядко ги правят оредни/задни почти винаги са един размер но не означава че всички са така![]()
Забравяте нещо много важно: ЗИМНИЯТ КОМПЛЕКТ ДЖАНТИ ЗА М3 Е46 Е ТОЧНО STYLE 68 и в него ЧЕТИРИТЕ ДЖАНТИ СА 7,5! Това не ги прави реплики

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Въпрос : Реплика или Оригинал ?! Ключ !
Щом искаш ключ, готово. 

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3