Проблем с централното
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530XI
- Мечтае да кара: M5 f10
Проблем с централното
До скоро имах малак проблем с клучовете и го оправих , но сега като закл. с ключа и всичко е ОК , но когато отключвам "чопчето" на пасажерската врата не се вдига.. може да се вдигне само от дръжката , а иначе се сваля с централното .. колата е е46 купе ?! 

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Проблем с централното
добре дошъл в клуба, заминала ти е машинката във вратата, на компакта и купето машинките са еднакви и съответно не са като при седан и комби, цената на старо е 40-60лв , нова е към 220лв. Предполагам че като тръгнеш да отключваш и се чува леко почукване във вратата но палчето не изкача Аз имах същия проблем и смених машинката със втора употреба 3 месеца по-късно пак замина, явно самата машинка си е слаба и заминава. За съжаление не подлежи на ремонт защото е капсулована.
Има я и опцията за реле на централното, но се съмнявам.
Има я и опцията за реле на централното, но се съмнявам.

- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
Аз съм на същото мнение като на колегата iv4o9999, и само искам да добавя, че ако си взимаш машинка втора употреба задължително трябва да е от кола с ляв волан.Освен това имат разлики през различните години.Трябва да е със същия номер като твоята.
- iv4o9999
- ентусиаст
-

- lyubenpetkov
- Потребител
-
- Кара: Х5
- Детайли за колата: 2002 г.
От няколко дена имам и аз проблем: понякога не се отключва от дистанционното. Заключва и след това не отваря. Като натисна да отключи се чува да щрака нещо, ама не се вдигат палчетата. Не знам дали си въобразявам, но като натисна да се отвори багажника и после вратите- отварят се. От известно време забелязах, че като се отключи шофьорската врата, с второто натискане не се отварят останалите. Рядко го правеше, ама сега почна и с шофьорската. Дали не е от тези дъждове нещо да се е намокрило, защото сега го почна това?
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Проблем с централното
lyubenpetkov написа:От няколко дена имам и аз проблем: понякога не се отключва от дистанционното. Заключва и след това не отваря. Като натисна да отключи се чува да щрака нещо, ама не се вдигат палчетата. Не знам дали си въобразявам, но като натисна да се отвори багажника и после вратите- отварят се. От известно време забелязах, че като се отключи шофьорската врата, с второто натискане не се отварят останалите. Рядко го правеше, ама сега почна и с шофьорската. Дали не е от тези дъждове нещо да се е намокрило, защото сега го почна това?
Колега в търсачката търсиш релета централно...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
iv4o9999 написа::yes: да това е важно, машинката е различна от преди фейслифта и след това
Те още преди фейслифта има два модела.До септември 2000 г. е едно, после става друго.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
Това не го знаех, ма поне да я бяха направили по-читава а не пълен боклук като са я променяли
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530XI
- Мечтае да кара: M5 f10
благодаря.. а ми как тогава се прибира ?!
9 мнения
• Страница 1 от 1