Газ и пак проблем!!!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 26 Юни 2006, 16:19

Именно за това говоря, че докато и намериме цаката как да работи добре на газ! До тогава съм си скъсал нервите :banghead: :banghead: :banghead:
И кво ще поработи извесно време /ако това въобще се случи/ и пак нещо друго ще излезе. Газовата уредба не е ли от завода излезнала с колата ....НЕСТАВА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 26 Юни 2006, 16:52

маречков написа: .........
А, и другото - НЯМА инжекцион дето на газ да не гърми, пък каквато и ще марка да е колата.

грешиш , ИМА , виж тази тема , второто мнение ... че не ми се пише пак на ново всичко.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=332250

колата трябва да мине газанализатор, които да каже какъв изпарител да се сложи. на въпросната кола стана с БРЦ, с Ловато не. освен това е и много важно електрониката която симулира впръскването на безин в двигателя, не всички успяват да излъжат компютъра че вкарва бензин в двигателя.
БМВ

Потребител
Аватар

Мнение от ChinaLord » 26 Юни 2006, 23:47

...Колеги...мога да се похваля, че колата ми даде разход 13 газ градско.Върви с много малка разлика газ/бензин...абе доволен съм засега...пък ще видим...стискайте палци 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 26 Юни 2006, 23:52

браво колега, а би ли споделил как е температурата, не загрява ли една идея повече ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 27 Юни 2006, 10:04

Не се радвай много на разхода първия-втория месец е така после пиши колко ти дава! 15ти номер минимум.
"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "

Потребител
Аватар

Мнение от ChinaLord » 27 Юни 2006, 10:26

stanchev написа:браво колега, а би ли споделил как е температурата, не загрява ли една идея повече ?

...не съм забелязал да ми загрява повече, стрелката седи малко под половината, а като включа климатика отива точно на половината...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 27 Юни 2006, 16:41

маречков написа:Приятелю, а твоето като е с инжекция що гасне когат си поиска и момчетата дето ти я слагаха умаляха да го разхождат с вързан лаптоп, че да му хванат магарията.
БМВ е направено да гори бензин, а когато се конвертира на газ е нормално де се появят проблеми в началото, но те оправят и после сичко си идва на мястото.
А, и другото - НЯМА инжекцион дето на газ да не гърми, пък каквато и ще марка да е колата.
Извинявам се за въпроса ама не разбрах за кого говориш. От както съм го сложил досега не съм имал проблеми с моя. Явно ме бъркаш с някой ако имаш мен в предвид :roll:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 04 Юли 2006, 13:51

маречков написа:
Приятелю, а твоето като е с инжекция що гасне когат си поиска и момчетата дето ти я слагаха умаляха да го разхождат с вързан лаптоп, че да му хванат магарията.
БМВ е направено да гори бензин, а когато се конвертира на газ е нормално де се появят проблеми в началото, но те оправят и после сичко си идва на мястото.
Извинявам се за въпроса ама не разбрах за кого говориш. От както съм го сложил досега не съм имал проблеми с моя. Явно ме бъркаш с някой ако имаш мен в предвид Rolling Eyes

:uups: :uups: :uups:
Съжалявам, явно те бъркам, извинявай.
БМВ досущ като твоето - джанти, цвят, надпис, газов инж. и т.н.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 04 Юли 2006, 15:11

маречков написа:
маречков написа:
Приятелю, а твоето като е с инжекция що гасне когат си поиска и момчетата дето ти я слагаха умаляха да го разхождат с вързан лаптоп, че да му хванат магарията.
Извинявам се за въпроса ама не разбрах за кого говориш. От както съм го сложил досега не съм имал проблеми с моя. Явно ме бъркаш с някой ако имаш мен в предвид Rolling Eyes

:uups: :uups: :uups:
Съжалявам, явно те бъркам, извинявай.
БМВ досущ като твоето - джанти, цвят, надпис, газов инж. и т.н.
Случва се... Няма проблем. ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Предишна

Назад към E34