нафтова печка

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

нафтова печка

Мнение от доктора » 24 Юни 2006, 23:52

здравеите пичове.аз съм драго от в.търново начинаещ ентусиаст-от месец съм горд притежател на 525тди 95 год.със всички екстри без кожа :help: :help: :help: ама нещо се скапа климата -ходих на маистор и ми каза че няма грам фреон,кажете ми каде наи често се пробива системата.когато я взех беше малко тромава,омалиаваше на баир и вдигаше до 102 гр.една цяла нощ четох във форума ,на другия ден -маркуча на турбото беше сцепен,отдоло на смук.колектор почистих дачика имаше яко нагар.бутнах и помпата с 1.5мм за да пали когато е топла- направо подлудя . работи супер не трака и не пуши,гори 8.5.ама не знам дали аз и свикнах или пак се цака-струва ми се че пак е малко тромава иначе си варви-пробвах я до 200.няма пр. БЛАГОДАРЯ ВИ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: нафтова печка

Мнение от slavianko » 25 Юни 2006, 21:18

доктора написа:здравеите пичове.аз съм драго от в.търново начинаещ ентусиаст-от месец съм горд притежател на 525тди 95 год.със всички екстри без кожа :help: :help: :help: ама нещо се скапа климата -ходих на маистор и ми каза че няма грам фреон,кажете ми каде наи често се пробива системата.когато я взех беше малко тромава,омалиаваше на баир и вдигаше до 102 гр.една цяла нощ четох във форума ,на другия ден -маркуча на турбото беше сцепен,отдоло на смук.колектор почистих дачика имаше яко нагар.бутнах и помпата с 1.5мм за да пали когато е топла- направо подлудя . работи супер не трака и не пуши,гори 8.5.ама не знам дали аз и свикнах или пак се цака-струва ми се че пак е малко тромава иначе си варви-пробвах я до 200.няма пр. БЛАГОДАРЯ ВИ.
Това ТДИ дето си го написал??? Кажи къв мотор е колата 524тд. 525тд или 525тдс щото такова Е34 ТДИ няма.Аз имах 524 и бях много доволен вървеше много. Слет това смених 525 тдс. Това е много динамичен мотор върви като бензинов само това мога да кажа. Ама такива капризи колега прави тоя мотор направо не е истина. Аз от жената не съм видял толкова мурафети колкото от колата :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Потребител
Аватар

Мнение от доктора » 25 Юни 2006, 23:56

до колкото знам е 525тди м51 за това е 34 не сам сигорен

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 26 Юни 2006, 11:14

Кондензатора(един радиатор отпред)-дано да не е от него! :confused:
Последна промяна Tod на 26 Юни 2006, 15:53, променена общо 1 път
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 26 Юни 2006, 11:37

доктора написа:до колкото знам е 525тди м51 за това е 34 не сам сигорен
Извинявай не не видях че си написал годината на автомобила. Това Е34 е модела на купето а М51 е на мотора ти. Иначе е 525 TDS
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Потребител
Аватар

Мнение от доктора » 26 Юни 2006, 22:47

малко е крив явно е удрян ще го провея все пак благодаря :wave:

Назад към E34