Предни носачи на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Предни носачи на Е46
Всичко е въпрос на финанси, винаги съм твърдял, че оригиналното си е най-Убаво.
п.с. Оци, имам нужда от диагностика на климатика.

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
mitaka7 написа:Всичко е въпрос на финанси, винаги съм твърдял, че оригиналното си е най-Убаво.![]()
Само звънкай знам те къде си

- milenzh
- Потребител
-
- Кара: BMW 320 D E46 03,1999
Някой може ли да ми каже номера на носачите на Мейле с сменяеми шарнири за Е46...Благодаря колеги
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
milenzh написа:Някой може ли да ми каже номера на носачите на Мейле с сменяеми шарнири за Е46...Благодаря колеги
отговаря на ОЕ номер - 31 12 6 777 851
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Аз карам вече 1 година с MOOG......бяха на една цена с Lemforder. Избрах тях защото на Lemforder-ите съм чувал много отрицателни отзиви. За сега не са мръднали....бетон са, като се има в предвид че съм изминал към 30000-40000км. Плюса беше че MOOG-а дойде с тампоните и стойките в комплект, а не ги купувах отделно!!!
- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
quickshare написа:Аз карам вече 1 година с MOOG......бяха на една цена с Lemforder. Избрах тях защото на Lemforder-ите съм чувал много отрицателни отзиви. За сега не са мръднали....бетон са, като се има в предвид че съм изминал към 30000-40000км. Плюса беше че MOOG-а дойде с тампоните и стойките в комплект, а не ги купувах отделно!!!
Аз също карам с MOOG 10 000 км и съм доволен, преди тях колата дойде с оригинални на БМВ, но след 30 000 км в БГ се разтропаха доста дразнещо.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
milenzh написа:Някой може ли да ми каже номера на носачите на Мейле с сменяеми шарнири за Е46...Благодаря колеги
Това е номера на Мейле - 316 050 0003/HD
Здравейте,
Някой знае ли в Пловдив къде може да се отиде за рециклиране на носачи?
Поздрави,
Михаил
Поздрави,
Михаил
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
xeforce3 написа:Здравейте,
Поздрави,
Михаил
Здравей, колега! Моите ги правиха някъде в Пловдив, но незнам къде точно. Взех от моя майстор номера, където ги е носил - 0888602414. Става в рамките на деня и за двата носача цената беше някакви стотинки - 40-50лв на носач до колкото си спомням.
Някакъв сервиз е, който дълги години се занимава с всякакви носачи, рейки и глупости. Имат необходимите машини и знаят какво правят.
"Чемодан, вокзал, Москва"
колеги някой чувал ли е за тази марка ATEC GERMANY защото съм намерил всичко отпред за 235 евро обаче не съм ги чувал тези ATEC и незнам какви са. Другия вариант е MOOG два носача и тампони 177 евро гледах в раздела продава и видях че MOOG са едни от най скъпите спрял съм се на тези евтините защото преди година и половина сменях тампони купих ги от бмв 130 евро като ги плащах тези от срвиза се маитапеха 130 евро за 2 тампонабили направо без пари направете си сметка тези дето работят там какво мислят за ушким оригиналните части мислех че от бмв ще са хубави ама излязоха същите дървета като в нета там са 40-50 евро аз ги платих 2-3 пъти повече та сега съм решил да пробвам с тези от интернет вие какво мислите ATEC-или MOOG ще кача една снимка на тези ATEC
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
А защо не рециклираш твоите си оригинални носачи?

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Това е по-разумно предложение. Иначе на снимка всичко изглежда лъскаво, но не е за българско шосе.
аз съм в италия обаче сега е момента да кажа да не си мислите че пътищата тука са супер и тука е пълно с дупки зимните джанти 16 са криви от хубавите им пътища при ословие че аз карам винаги на зиг заг да ги заобикалям в по големи дупки минавам на 1-ва за другите държави незнам но в италия е долу горе като в бг някой ако ги е чувал да каже мнение и за тези MOOG добри ли са
- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323i
някой знае ли каква е разликата между двата носача на схемата този който е оребрен е по масовия да не би този другия да е по слаб като конструкция и да са ги сменили с тези с дупките питам защото ми изпаднаха тези плътните да си ги рециклирам и да си свиркам или да си свалям моите и да чакам тях докато ги рециклират
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=05
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
guiltyboy86 написа:някой знае ли каква е разликата между двата носача на схемата този който е оребрен е по масовия да не би този другия да е по слаб като конструкция и да са ги сменили с тези с дупките питам защото ми изпаднаха тези плътните да си ги рециклирам и да си свиркам или да си свалям моите и да чакам тях докато ги рециклират
По тънкия (плътния) - с него радиуса на завиване се намаля и се завива по-лесно.
Ползват го дрифтаджийте.
За якостта немога да ти кажа, но не мисля , че ще е слаб - все пак е оригинална част.