ПРОБЛЕМ .....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Абе колега с това трябваше да почнеш.
Съвсем спокойно мога да заявя ,че на стария собственик не можеш да му вярваш.
Вече по думите ти съм 99.9% сигурен,че изобщо не е сменяван!
Казвам го от личен опит .
Имах една корса дето я купих от приятел,майка му я караше.
На въпросната корса пак така и бяха "сменили" съеддинителя.
И не друга ама му бяха взели пари за нов.А тя трсе пука треска ...
Бахх мама му свалям го аз той оригиналния и гледай квостава като му го показах гледа така
И отиде да се разправя .
Майка му я оставила да го сменяват ама те само са и взели парите без дори да го пипнат.На въпроси защо продължава да има удар при превключване на предавките отговорили ,че опелите били така по дефулт
Кво да ти кажа ние и сега сме си приятели ,ама това че са го метнали него ,никой не го предвиждаше.
Та нищо чудно и ти да извадиш ориджинал
Съвсем спокойно мога да заявя ,че на стария собственик не можеш да му вярваш.
Вече по думите ти съм 99.9% сигурен,че изобщо не е сменяван!
Казвам го от личен опит .
Имах една корса дето я купих от приятел,майка му я караше.
На въпросната корса пак така и бяха "сменили" съеддинителя.
И не друга ама му бяха взели пари за нов.А тя трсе пука треска ...
Бахх мама му свалям го аз той оригиналния и гледай квостава като му го показах гледа така

Майка му я оставила да го сменяват ама те само са и взели парите без дори да го пипнат.На въпроси защо продължава да има удар при превключване на предавките отговорили ,че опелите били така по дефулт

Кво да ти кажа ние и сега сме си приятели ,ама това че са го метнали него ,никой не го предвиждаше.
Та нищо чудно и ти да извадиш ориджинал

не бе не е от съединителя преди 10мин. и направих един старт от место и като пуснах съединителя и от зад запо4на да тресе зверски и да тропа .... и отидох до канала и единия тампон е доста нацепен и другия не е по добре но определено са за смяна а и едната гума е разкра4ила доста осезаемо и така а дали е възможно и хлопането на дифа да идва от там ...
а и знаете ли колко пари са тези тампони и колко искат за смяна в дару или камор ли и аз незнам каде ги праат ...

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ако става въпрос за тампоните на задния мост към купето са около 50-60лв двата немски примерно SWAG.
Колегите препоръчват смяната да се направи в ДАРУ защото е голям зор наистина, а там не струвала много (50-100лв)
Колегите препоръчват смяната да се направи в ДАРУ защото е голям зор наистина, а там не струвала много (50-100лв)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2