Централно, ел стъкла, ел люк

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Централно, ел стъкла, ел люк

Мнение от jumper » 26 Май 2012, 10:44

Здравейте колеги. Наскоро имах проблем с моето Е 34 , изненадващо ми изчезнаха централното заключване, ел стъклата и люка. Чистачките бачкаха само на най- бързата степен. След доста търсене на проблема , оказа се че GM модула е заминал. Но имайте в предвид , когато сменяте този модул , (под задната седалка) новия модул ( при мен беше втора употреба) трябва да се сложи при изключен акумулатор . В противен случай най-вероятно няма да има подобрение, при мен се оправяха само чистачките, всичко друго отново не бачкаше , докато не се сетих да го монтирам на изключен акумулатор. Сега всичко е ОК.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Re: Централно, ел стъкла, ел люк

Мнение от BABHOMED » 26 Май 2012, 17:21

Провери си и преходните букси към комфорт модула !..Често са неузнаваемо окислени .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 27 Май 2012, 8:25

Напръскай буксите с контактен спрей или ги почисти с тънка отверка. При мен доста неуредици се оправика по този начин.
Успех :bchug:
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 27 Май 2012, 10:07

alchohol написа:Напръскай буксите с контактен спрей или ги почисти с тънка отверка. При мен доста неуредици се оправика по този начин.
Успех :bchug:

Само ако изглеждат що годе добре ..Ако са много зле рязане и връзване директно...
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

Назад към E34