Централно, ел стъкла, ел люк
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Централно, ел стъкла, ел люк
Здравейте колеги. Наскоро имах проблем с моето Е 34 , изненадващо ми изчезнаха централното заключване, ел стъклата и люка. Чистачките бачкаха само на най- бързата степен. След доста търсене на проблема , оказа се че GM модула е заминал. Но имайте в предвид , когато сменяте този модул , (под задната седалка) новия модул ( при мен беше втора употреба) трябва да се сложи при изключен акумулатор . В противен случай най-вероятно няма да има подобрение, при мен се оправяха само чистачките, всичко друго отново не бачкаше , докато не се сетих да го монтирам на изключен акумулатор. Сега всичко е ОК.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Централно, ел стъкла, ел люк
Провери си и преходните букси към комфорт модула !..Често са неузнаваемо окислени .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Напръскай буксите с контактен спрей или ги почисти с тънка отверка. При мен доста неуредици се оправика по този начин.
Успех
Успех

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
alchohol написа:Напръскай буксите с контактен спрей или ги почисти с тънка отверка. При мен доста неуредици се оправика по този начин.
Успех
Само ако изглеждат що годе добре ..Ако са много зле рязане и връзване директно...
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

4 мнения
• Страница 1 от 1