вапрос за плафоните за Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- brigadira
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320д 2004 150коня
вапрос за плафоните за Е39
здравеите колеги имам вапрос отностно плафоните за Е39 моята Е39 е 97 година и моя плафон е без диоди искам да си сложа плафон сас диоди от по нова година Е39 вапроса мие мога ли да сложа плафон с диоди на мястото на моя плафон които е обикновен без диоди благодаря ви предварително !!!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: вапрос за плафоните за Е39
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=259952&hilit=%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B8
Мисля че това може и да ти свърши работа.
Имам една голяяяяяяма молба......дай братле пиши по грамотно,че голям зор видях с тебе
Мисля че това може и да ти свърши работа.
Имам една голяяяяяяма молба......дай братле пиши по грамотно,че голям зор видях с тебе

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
brigadira написа:здравеите колеги имам вапрос отностно плафоните за Е39 моята Е39 е 97 година и моя плафон е без диоди искам да си сложа плафон сас диоди от по нова година Е39 вапроса мие мога ли да сложа плафон с диоди на мястото на моя плафон които е обикновен без диоди благодаря ви предварително !!!
можеш да добавиш плафона без проблем, но ще ти се наложи да пуснеш едно допълнително кабелче от плафона до ЛЦМ-а и да го свържеш със сиво/червен кабел.
- espressto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d, E39 540i
ако имаш люк и там има сиво червен кабел по близо е 

- brigadira
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320д 2004 150коня
благодаря ви колеги !!!

- Miloslaff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ
- Детайли за колата: Ниско летяща принцеса!!
Колеги да ми кажете къде се намира този ЛЦМ,че не знам???
Miloslaff написа:Колеги да ми кажете къде се намира този ЛЦМ,че не знам???
http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... 96&page=10

- chervanskyi
- Потребител
-
- Кара: е 46
- Мечтае да кара: ТАНК
Извинявам се на колегата, че полвам неговата тема!!! А как се свалят тези плафони, че искам да им нахакам LED-ове навсякъде, също така и за рег. номера как се свалят плафончета отвън с дърпане и чувъркане
или отвътре под кората
!!! Просто имам отскоро колата и ако тръгна да ги сменям, без да знам, ще пре...ба нещо 100%. Не ми изглежда като кола за експерименти!!! Благодаря ви предварително!!!

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
NAPSTERS написа:...можеш да добавиш плафона без проблем, но ще ти се наложи да пуснеш едно допълнително кабелче от плафона до ЛЦМ-а и да го свържеш със сиво/червен кабел.
А за какво е сиво/червения кабел и от коя букса на ЛЦМ-а да се дръпне, аз подмених плафоните без да пускам кабели и ми се струва,че си работят както преди...или нещо бъркам?
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
За подсветката на таблото, копчетата и т.н. Първа позиция на бялата букса на LCM.
Плафона ти работи както преди, но ако нямаш такъв кабел на буксата му, диодите не би трябвало да светят при пускане на фаровете.
Плафона ти работи както преди, но ако нямаш такъв кабел на буксата му, диодите не би трябвало да светят при пускане на фаровете.

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
boris_k написа:За подсветката на таблото, копчетата и т.н. Първа позиция на бялата букса на LCM.....
Благодаря много,за кой ли път се убеждавам в полезността на форума

vanioboy написа:boris_k написа:За подсветката на таблото, копчетата и т.н. Първа позиция на бялата букса на LCM.....
Благодаря много,за кой ли път се убеждавам в полезността на форумаНе знам какво щях да правя без вас момчета
Такъв кабел,би трябвало да има и на буксата на касетофона.
- динго
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530iA 2001
- Мечтае да кара: M5,X6
С извинения се вмъквам в темата на колегата,с въпрос.Като отключа колата не светва интериорното осветление,като на останалите.Предишния собственик каза ,че имал утечка и нещо са побългарили.Спомена лайт-модула.Та има ли вариант за оправяне? Поздрави!
динго написа:С извинения се вмъквам в темата на колегата,с въпрос.Като отключа колата не светва интериорното осветление,като на останалите.Предишния собственик каза ,че имал утечка и нещо са побългарили.Спомена лайт-модула.Та има ли вариант за оправяне? Поздрави!
Интериорното осветление се управлява от ГМ модула,не от ЛЦМ модула.
14 мнения
• Страница 1 от 1