320td пуши доста?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Re: 320td пуши доста?

Мнение от iv4o9999 » 22 Май 2012, 21:50

относно изказването на този майстор :mhihi: :mhihi: :mhihi: нормално така да ти каже, еми трябва да има проблеми за да има клиенти. На място няма какво да излезе прави се диагностика на живи данни в движение да се види кое как се държи, но това пушене нее нормално, ако се намеси Димитров ще ти каже че при никакви ситуации дизела не пуши видимо а само духа, има момент на леко изпушване при нисък оборот на висока предавка и подаване на повече газ което няма как да е забележимо за шофиора поне не осезаемо, други вариант да я ддокараш до лутеницата и турбината да пренадуе и спре да тъпче съответно мотора губи кислород и получава мн богата смес и изпушва здраво

Потребител
Аватар

Мнение от jiivomir » 23 Май 2012, 14:23

Здравейте.Последно днес бях в МЕИ-то.4 проби направиха на колата в движение.Турбо перфектно състояние,дебитомер сложиха чисто нов-никаква разлика.Колата си върви както трябва.Провериха всички маркучи-никъде не изпуска.ЕГР-чист.Обаче вкарвала повече картерни газове и от там идвал повечето пушек.Казаха ми,че там нищо повече не могат да направят и да съм ходил някъде да ми гледат дюзите,евентуално някоя да "пикаела" :banghead: :banghead: :banghead: ....Може ли някой да ми каже,къде във Варна да я закарам да ми прегледат дюзите?
Поздрави! :)

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 25 Май 2012, 23:11

на диагностика дюзите как се държат имат ли отклонения??

Предишна

Назад към E46