320td пуши доста?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: 320td пуши доста?
относно изказването на този майстор
нормално така да ти каже, еми трябва да има проблеми за да има клиенти. На място няма какво да излезе прави се диагностика на живи данни в движение да се види кое как се държи, но това пушене нее нормално, ако се намеси Димитров ще ти каже че при никакви ситуации дизела не пуши видимо а само духа, има момент на леко изпушване при нисък оборот на висока предавка и подаване на повече газ което няма как да е забележимо за шофиора поне не осезаемо, други вариант да я ддокараш до лутеницата и турбината да пренадуе и спре да тъпче съответно мотора губи кислород и получава мн богата смес и изпушва здраво

Здравейте.Последно днес бях в МЕИ-то.4 проби направиха на колата в движение.Турбо перфектно състояние,дебитомер сложиха чисто нов-никаква разлика.Колата си върви както трябва.Провериха всички маркучи-никъде не изпуска.ЕГР-чист.Обаче вкарвала повече картерни газове и от там идвал повечето пушек.Казаха ми,че там нищо повече не могат да направят и да съм ходил някъде да ми гледат дюзите,евентуално някоя да "пикаела"
....Може ли някой да ми каже,къде във Варна да я закарам да ми прегледат дюзите?
Поздрави!

Поздрави!

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
на диагностика дюзите как се държат имат ли отклонения??
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3