Streetracers да се премахне

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Otnovo_az » 25 Юли 2003, 0:20

....

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 25 Юли 2003, 0:32

Ето ти си един дразнител. Ще ти обясня защо.
Първо мен не ми пука от такива като теб. И преди теб ги е имало и след теб ще ги има. Аз съм спокоен човек и не се дразня лесно.

От 200км си личи, че си ходил най-много веднъж на гонки. Може ли Астра 115к.с. да бие Е30 325? Може разбира се. Взимаме едно издънено БМВ, на което му тропат буталата в цилиндрите, взимаме един некадърен карач - и ето легендата тръгнааа... БМВ 325, ако е запазен е много, ама много силен автомобил. Това неведнъж ми е доказвано и изобщо нямам повече нужда да ме убеждават.
Незнам ти кои БМВ фенове наричаш семкаджии, обаче повечето момчета тук ги познавам лично и не съм виждал по-луди маниаци от тях!
Семкаджиите са хора като теб, на които им дай само сеир да гледат и да приказват истории от райсия кът.

Навремето имаше един навитак с Калибра 150к.с. да се дърпа с моята 323ка. Беше необходимо само два пъти да види мой старт от паркинга и познай - нещо се отказа. Знам ли защо???

Потребител
Аватар

Мнение от Otnovo_az » 25 Юли 2003, 0:53

....

старши ентусиаст
Аватар

gledam

Мнение от Любо Мегов » 25 Юли 2003, 1:25

чета тука .....лафите си с Alpina и нема да трия .... засега.....

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 25 Юли 2003, 2:16

Зарибенко е да ти чета глупостите Otnovo_az, топлиш ми душицата не само на мен ми на целия PLD Squad. Астри, мастри, двувалки и десетовалки. Много бързи, хвалени и изтрелващи се автомобилчета със изключително добри задкурмилни устройства. Просто виждам картината пред очите си, бързата Астра оставила БМВ-то на няколко коли зад себе си и народа ликува ли ликува.
Е да ама не :!: :!:

Както Алпината ти каза, няма нужда да се доказва колко върви едно 325, сега ако вие сте гледали как се движи БМВ което се кара на гас е съвсем друга тема. Нещицата които пишеш ми напомнят много за митовете и легендите които се носеха покраи на Росен бившата 320-ка, как тя стана от 2.0 на 2.3, после на 2.5, та Росен и бил "правил" нещо. Не можело то така една Астра 2.0 16v да падне така лошо от едно :!: нормално :!: БМВ 320i. Какво тогава остава за 325 срещу Астра 115к.с. :!: :?: :!: :!: :?: :?: Просто всичко това било срещу законите на физиката, по-мощен и по лек автомобил да падне от по тежък и по маломощен, пък и по стар. Е да но може, по простата причина, че БМВ-то е във що годе добро състояние, пък и има кой да го кара. Опел средите много трайно и дълбоко бяха развълнувани и разочароавни от този резултат, но за съжаление той си беше на лице. Не успяха да проумеят как точно е станало това пък и неискаха да го повярват, намериха се около 1000 причини поради които 3-та е победила и всички те бяха свързани с промени по двигателя, а тои е отварян един единствен път заради крив клапан.
Мога да предположа горе долу какви мисли ти идват на главата като четеш за това но нямам никакво намерение да споря от сега казвам. Докато не се качиш на една 325-ца която работи както трябва не говори глупости, няма да си първия който ще се очуди.
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

младши ентусиаст
Аватар

Re: gledam

Мнение от Ivan » 25 Юли 2003, 6:56

//MegOFF написа:чета тука .....лафите си с Alpina и нема да трия .... засега.....

и защо? темата достатъчно се отклони и прерасна в заяждане и личен спор. трябва да се изтрие. защото иначе, президенте, ще тръгнат слухове, че се трият темите на някои, а други ги оставяте да вървят срещу правилата на форума :lol:
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 25 Юли 2003, 7:25

Смейте се вие, ама той говори за оная Астра, дето е на един от организаторите на гонките в Божурище. Онзи ЛУД! С един мой приятел са близки, оня си прави custom ECU, незнам си кви други простотии, само с това се занимава и само коли са му в главата, аз за пички да говори не съм го чул...беше правил един мотор да се развърта до 9500rpm, ама му издъжал само 3 часа от тестовете... оня е болен, от Астра 115к.с. прави чудовища... тука обаче си говорим за редовни автомобили, не на психопати...тогава 325 ще направи малко GSI на скрап.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batDancho » 25 Юли 2003, 7:35

Съгласен съм с Насти, ако този форум се премахне, постовете просто ще се разнесат по другите форуми и ще ни отворят /на модераторите/ доста работа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ATM racing team » 25 Юли 2003, 13:41

Ей такива "организатори" ги най-обичам. Цепи-лепи и вулканизира.:) То на Божурище за думата организация не може да се говори. И аз ги слушам непрекъснато такива масторчета......праим мотору че изригне........а като ги попитам за фази на разпределителен вал, повдигачи и рейсинг съединител.....окачване.... ме гледат като луд. Е може да си мислят, че този сбърканяк с насраната костенурка се прави на отворен, но аз го приемам спокойно....просто те толкова си могат. НЕ им се връзвайте оставете ги да си плуват в собсвения свят. Но също така, нека всеки да може да си каже мнението.....то си е все пак негово.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maggkrabar » 25 Юли 2003, 14:20

темата май прерастна в "нашто магаре е най-мъжко"? като гледам, има трити постове в топика, което е простотия, защото не се вижда на какво отговаряте.

Turturelo, като държиш на качеството на постовете и постващите, я огледай форума и ми кажи колко от темите са откровено инфантилни? да ти направя ли извадка?

и защо, по дяволите, си мислите, че когато някой се надъха с цифри и теория, и веднага става голям разбирач. тук често някой се фука как бил изчел характерисктиките на беемвето си. и какво, като му прочетеш спецификациите, и то става по-беемве.

разбирам ви, че темата за streetracing-а ви е болна, защото колкото и да дрънкате и да разправяте "беемве подвизи", на Божурище РЯДКО някое беемве се представя достойно. МОМЧЕТА, че то там една ладичка разказа играта на няколко лъскави беемвета бе! СРАМ :) Единствено М3-ката се представя на ниво, кола, която струва луди пари, и която скоро ще бъде издухана от други коли, струващи далеч по-малко пари. наистина няма да ви се приказва за стрийтрейсинг, разбираемо е :) къде къде е по-далаверско да си приказвате разни легенди за бързите беемвета.

беемве, ред сълзи, ред сополи, беемве "басиииии колата!!!", "ти като не си знаеш спецификациите на колата кво се обаждаш?!?", беемве, страхотии, беемве "сервитьорка получава оргазъм".

целия форум сте го разлигавили тотално. язък ви за беемветата. поне се дръжте достойно.

както виждате, заяждането е лесна работа, ама и вие си го търсите :)

беемвето наистина е хубава кола, да го еба, спор няма. има най-много екстри, монтирани фабрично. обаче отношението ви НАИСТИНА провокира хората да се заяждат с вас.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maggkrabar » 25 Юли 2003, 14:42

хъх!!!
наистина не е работа на модераторите да дразнят и предизвикват посетителите. получава се така, че наместо да "облагородяват" форума, те го развалят. да изтриеш на някого мнението, само защото не ти е харесало, е просташко.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

постовете

Мнение от Любо Мегов » 25 Юли 2003, 14:54

съдържанието на постовете е изтрито от автора им ..... има ли нужда да ви го доказваме...... :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maggkrabar » 25 Юли 2003, 15:14

ти си шефа... :)
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум