Педал съединител пропадна е46 320 136
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Педал съединител пропадна е46 320 136
Здравейте колеги , от няколко дни докато си карам колата и всичко е ок по някое време педала на съединитела омеква супер много и пада най долу и там има 2-3 см в който почва да отделя заедно с тресящо усещане. Като загася колата и след малко я запаля всичко е ок известно време и след малко пак така. Отделя долу и то в диапазона 2-3 см. На някой случвало ли му се е това и има ли опит? Аз се съмнявам първо за НЕ обезвъздушен съединител , второ за хидравлична течност , трето горна помпа на съединител и четвърто комплект съединител. Все си мисля че е едно от първите три понеже като свикна на ниското отделяне не ми тресе колата а най-вероятно помпата не избутва педала коректно поради едно от първите 3 варианта. Ще се радвам някой да каже мнение 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Педал съединител пропадна е46 320 136
Съединителя ти е тоталка - скоро го наблюдавах същото явление на една печка точно като твоята. За съединител си.
Si non confectus, non reficiat.
- IKN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 /316i
ceno83 написа:Здравейте колеги , от няколко дни докато си карам колата и всичко е ок по някое време педала на съединитела омеква супер много и пада най долу......
Нещо такова имаше и при мен преди доста време на една друга кола ,тогава директно се насочих към горната
помпа и улучих от първия път.
Успех

- jivko2828
- младши ентусиаст
-
- Кара: G70
- Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options
Ти си го разгадал колега.
Аз имам подобен проблем и си повдигам леко педала на съединителя, но за мен също е горна помпа на съединителя.
Сподели като решиш проблема.
Аз имам подобен проблем и си повдигам леко педала на съединителя, но за мен също е горна помпа на съединителя.
Сподели като решиш проблема.
4 мнения
• Страница 1 от 1