Проблем ABS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Проблем ABS
Знам,че тази тема е предъвкана милион пъти,но от скоро съм със е36 316i `94 и не съм много навътре...та..от седмица забелязвам че индикатора на таблото светва при старт и гасне когато той си поиска,но последните 2 дни спря да гасне.Днес ще проверя датчиците и релетата,но някакво указание как да стигна до тях...
и още един проблем,без каквото и да било обяснение...съединителя е твърд,когато той пожелае и трудно се включва на първа предавка,след нея няма проблем,но найстина понякога изисква доста голямо усилие при потегляне..надявам се да помогнете..

и още един проблем,без каквото и да било обяснение...съединителя е твърд,когато той пожелае и трудно се включва на първа предавка,след нея няма проблем,но найстина понякога изисква доста голямо усилие при потегляне..надявам се да помогнете..

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
опа
За съединителя не знам, но ABS-a свети, когато са ти слаби токовете.Може да е от акумулатора или от генератора.Върви при жичкаджия да замери напреженията.
...............................
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
stoni написа:и моята вкл.трудно първа но когато е студена после е пушка не е нормално нали
Смени си маслото в ск. кутия и мисля, че проблема ти ще изчезне

R.I.P Landikar
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
Смени си маслото в ск. кутия и мисля, че проблема ти ще изчезне може и да си прав за това не съм се сещал
6 мнения
• Страница 1 от 1