проблем с Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- brigadira
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320д 2004 150коня
проблем с Е39
здравеите колеги вчера получих следният проблем както карах вечерта ми светнаха две лампи за блокажа и АБС и веднага след това колата започна да откача тока стана мн слаб фаровете почнаха да премигват даде грешка на борда че не светят те изгаснаха целия километраж спря да работи нито оборотомера работеше нито километража нито борда всичко по таблото изгасна изгасих колата като си мислех че ще се оправи после трагвам да паля и не може само прави чат чат и дотам бутнах я запали пак нищто не бачкаше само авариините светлини работеха дори и ел стаклата се сваляха мн бавно и на газ колата трепереше и не искаше да работи само на бензин работеше горе доло днес сутрента се качих запалих я едвам едвам завартя а акомулатора ми е хубав в смисал сигорен сам че даржи и че има ток пак беше зле в началото покарах я малко и се оправи и засега е добре но не се знае до кога ако можете да ми кажете от какво може да е това щте сам ви мн благодарен колеги благодаря предварително !!!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: проблем с Е39
Провери си колко ти зарежда генератора, провери си и акумулатора, провери и клемите, масите...Провери си за утечка. Ако не се сещаш кое как да провериш, отиди при някой специалист
Но отнякъде колата ти е загубила ток.

- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Към слаб акумулатор отива работата...ама така изведнъж...някакси... това щракане при опита да запалиш е от акумулатора, ама причината може да са много неща,може да е голяма утечка.
Пробвай с друг акумулатор и му измери консумацията на автомобила.
П.П. заспива след 16стата минута.
Успех
Пробвай с друг акумулатор и му измери консумацията на автомобила.
П.П. заспива след 16стата минута.
Успех
Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- brigadira
- Потребител
-
колеги благодаряви за барзата намеса
сега пак карах колата всичко е ок пали от раз фарове тоци всичко е ок ще кажеш че снощи нищто не е ставало незнам разпитах приятели казаха ми за динамото утре ще отида да го замеря като за начало щте видя и тока който отива кам акомулатора макарче ме самнява проблема да е от акомулатора защтото как снощти едвам вартеше а неска като изгаснаха лампите на блокажа и абс варти нормално и мен ме навежда мислалта че дава някаде корава отечка щом се побарква така колата аз си мислех да не е от абс нещто и да влиза колата в авариен режим ама няма логика да откача от страна на тоците благодаряви все пак за помощта колеги 

- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06
Добре колега поне справихте ли се с проблема или колата от самосебеси се оправи.??
0895600722
- brigadira
- Потребител
-
да справих се колега проблема беше в динамото четките бяха заминали и релето !!!
6 мнения
• Страница 1 от 1