540 Автоматик - Смяна на Масло ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 540 Автоматик - Смяна на Масло ???
Ще се сменя то се е видяло и ще се надяваме от това да е проблема отделно Понеделник ще я закачим на диагностика да видим какво ще покаже. Днес проверих на няколко места в Бургас и се оказа, че такова масло Мобил продавали само 20л по-малко не можело да взема това от официален и единствен вносител на масла Мобил за Бургас та колегата Mad Presley гледам си от Варна, а аз пътувам през 2-3 дни до там би ли ми казал откъде мога да си взема такова масло, но колкото ми е нужно 7-8литра примерно иначе другия вариант е интернет, но предпочитам да си го взема на място 
Благодаря

Благодаря
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
sashobs написа:Ще се сменя то се е видяло и ще се надяваме от това да е проблема отделно Понеделник ще я закачим на диагностика да видим какво ще покаже. Днес проверих на няколко места в Бургас и се оказа, че такова масло Мобил продавали само 20л по-малко не можело да взема това от официален и единствен вносител на масла Мобил за Бургас та колегата Mad Presley гледам си от Варна, а аз пътувам през 2-3 дни до там би ли ми казал откъде мога да си взема такова масло, но колкото ми е нужно 7-8литра примерно иначе другия вариант е интернет, но предпочитам да си го взема на място
Благодаря
Еднолитровите бутилки са спрени от производство,има само 20л.
Ако евентуално успееш да намериш 1л. бутилки то те ще са застояла стока от някой магазин.
Здравейте колеги,
Бях я забравил тази тема, но искам да споделя, че проблема на колата беше Дебитомера!!!
Купих чисто Нов на Бош и всичко си дойде на мястото - колата полетя
Благодаря за съветите относно вида масло за кутията
Бях я забравил тази тема, но искам да споделя, че проблема на колата беше Дебитомера!!!
Купих чисто Нов на Бош и всичко си дойде на мястото - колата полетя

Благодаря за съветите относно вида масло за кутията

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2