Спешно! Проблем с БМВ 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Спешно! Проблем с БМВ 520i
Здр колеги ,първо ще разкажа накратко какво се случи:Колата остана без бензин малко преди да се прибера,след като изгасна пробвах да я запаля отново , поне да я вкарам вкъщи ,но не запали.На следващия ден й налях около 7-8л.,тръгвам да паля ,неще да пали,само се мъчи.След няколко опита спрях и викнах един приятел да я бутнем ,за да пробвам на скорост.На скорост пали за момент и когато й подам газ ,или натисна съединител ,гасне.Казаха ми че можело да е бенз.помпа. Моля ако някой може да помогне да пише ,защото ми е много спешно!
Re: Спешно! Проблем с БМВ 520i
Нищо чудно ако е изгоряла,а колко струва една такава в моргите,за да мога да закърпя положението ,понеже ми се налага да карам?
защо ли си мисля че ако е изгоряла няма дори и да запали. Колега, наистина , заслушай се дали жужи. По-скоро се опасявам да не е качила разни боклуци които са били по дъното. Може да опиташ да дадеш няколко пъти на контакт преди да завъртиш ключа да запалиш , все пак като е останала на сухо първо трябва да обезвъздуши системата 

А някой знае ли как се обезвъздушава ,за да сподели.Съжалявам за многото въпроси ,но наистина ми е спешно и незнам какво да правя.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Може и цедката на помпата да се е задръстила, може и самата помпа да е заминала. Докато не отвориш да видиш, никой не може да ти помогне.
Няма нужда от обезвъздушаване, вади помпата
Няма нужда от обезвъздушаване, вади помпата

Значи изкарах помпата подадох и ток от акумолатора направо - мъртва е.
ааа брат не ма шашкай така бе човек и аз неска ще ходя да наливам на мойта че е на лампа от 2 3 дена ....
На лампа повече - НЕ! Брат сипвай защото аз бях поне 2 месеца на лампа и ето резултата.А някъде бях гледал един коментар "Ако не си сменял бенз.помпа ,значи не си карал бмв."Тези помпи им били слабост.
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Моли са да не се запознаеш с другите им слабости...бензиновата помпа ще ти се стори като пръ..ня на комар! 

Проблема - решен.Нова бенз.помпа - 95лв.И отсега нататък лампата няма да й давам да светне ,имам обица на ухото вече (дори две ,но както и да е) 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
g3sha написа:Проблема - решен.Нова бенз.помпа - 95лв.И отсега нататък лампата няма да й давам да светне ,имам обица на ухото вече (дори две ,но както и да е)
Че то си е като неписан закон,че не е много желателно да караш на изпарения

Ама успокой се,помпите на дизелчето са по скъпи

11 мнения
• Страница 1 от 1