Проблем с вдигането на прозорците

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E70 3.5d

Проблем с вдигането на прозорците

Мнение от genuine » 14 Май 2012, 15:51

Здравейте колеги. В темата - "Скрити (и не чак толкова скрити) екстри в Е46" бях прочел, че при задържане на копчето за заключване прозорците се вдигат.
Проблемът при мен е, че не помръдват. Обаче когато я отключвам и задържа копчето се свалят. Някакви идеи от какво може да е?
Кефа цена няма!!! Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 99'

Re: Проблем с вдигането на прозорците

Мнение от bmw_760il » 14 Май 2012, 16:08

Винаги ли ти се заключва колата когато натиснеш емблемката на дистанционното или понякога не става?Ако всеки път се заключва е въпрос на програмиране.От копчетата до скоростния лост нали нямаш проблеми?

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 14 Май 2012, 16:39

genuine написа:Здравейте колеги. В темата - "Скрити (и не чак толкова скрити) екстри в Е46" бях прочел, че при задържане на копчето за заключване прозорците се вдигат.
Проблемът при мен е, че не помръдват. Обаче когато я отключвам и задържа копчето се свалят. Някакви идеи от какво може да е?

Така може да ти е програмиран ключа. Провери с друг, ако имаш.

Ако нямаш - отиди при някой, който разбира от софтуера на колата, за да провери дали просто така е зададено от предишния собственик.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Потребител
Аватар
Кара: E70 3.5d

Мнение от genuine » 15 Май 2012, 13:47

bmw_760il написа:Винаги ли ти се заключва колата когато натиснеш емблемката на дистанционното или понякога не става?Ако всеки път се заключва е въпрос на програмиране.От копчетата до скоростния лост нали нямаш проблеми?

Не колега от другите копчета нямам проблем. Ще пробвам с резервният ключ. Ако не стане значи евентуално е от програмирането.
---------------
Днес проверих с резервния и проработи. Явно така е бил програмиран първият ключ. Благодаря на колегите за мненията!
Кефа цена няма!!! Изображение

Назад към E46