Вече в отбора и на е30-ките!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Велосипед
Re: Вече в отбора и на е30-ките!
Терсене човек си - видя се. Аз просто споделям какво съм видял, защото мислех да взимам "колата". Нито съм те нападал нито нищо. Липсват ти началните години за жалост
. И не обиждай човек който не познаваш!

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Sofiqneca написа:Терсене човек си - видя се. Аз просто споделям какво съм видял, защото мислех да взимам "колата". Нито съм те нападал нито нищо. Липсват ти началните години за жалост. И не обиждай човек който не познаваш!
Относно първите седем години, би трябвало да знаеш, че това се отнася за теб. Хората с възпитание, първо поздрявяват- например с "добре дошъл", а после правят някакви изказвания, макар и негативни, но в никъкъв случай със среден пръст накрая на мнението, както ти направи!!!!
Към модовете- мисля, че темата е за ключ! Няма нужда от повече спам...
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
е30-ка дето да не е удряна където и да търсиш трудно ще намериш и цената ще е като за е46 с М пакет .... важното е после да е нарпавена добре и естествено удара да не е бил толкова силен че да огъне тавана да речем
тез дето нямат гнилочи и те са от същата рядкост
така че евала колежке че си се вкарала във филам с тая 30-ка.... много малко жени ги харесват тия коли и повечето са над 40 щот като са били на 20 са мечтали да ги возят в чисто новите тогава 3-ки познати още като "западни коли"
успех ти желая и безаварийно

така че евала колежке че си се вкарала във филам с тая 30-ка.... много малко жени ги харесват тия коли и повечето са над 40 щот като са били на 20 са мечтали да ги возят в чисто новите тогава 3-ки познати още като "западни коли"

успех ти желая и безаварийно
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Айде честитка за колата!Стига се хапахте както почти всички знаем 20 годишна кола неправена и 20 годишна жена не такована няма.. важното да е нарпавена добре!Със здраве да си е караш!
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Благадаря, колеги!
Купих я, защото страшно много харесвам е30-ките!
!Ще се опитам да я стегна,за да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години.
Купих я, защото страшно много харесвам е30-ките!

ELZAGG написа:Благадаря, колеги!
Купих я, защото страшно много харесвам е30-ките!!Ще се опитам да я стегна,за да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години.
Акаунт, още от снимките не ми се видя читава, ама от снимки не може да се съди качествено.
Не знам какво ти е определението за "да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години", но докато не се разчовърка, няма как да знаеш с просто око.
ЕнтусиазмЪт е хубаво нещо. Лошото нещо е голия ентусиазъм - той води до индийски изпълнения.
Е30-ката иска ентусиазъм, но повече иска пара. Някъде в отношение 1:9. Та ако си ентусиазиран акаунт, помисли за парата 9 пъти повече отколкото си се ентусиазирала.

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
apostate написа:ELZAGG написа:Благадаря, колеги!
Купих я, защото страшно много харесвам е30-ките!!Ще се опитам да я стегна,за да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години.
Акаунт, още от снимките не ми се видя читава, ама от снимки не може да се съди качествено.
Не знам какво ти е определението за "да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години", но докато не се разчовърка, няма как да знаеш с просто око.
ЕнтусиазмЪт е хубаво нещо. Лошото нещо е голия ентусиазъм - той води до индийски изпълнения.
Е30-ката иска ентусиазъм, но повече иска пара. Някъде в отношение 1:9. Та ако си ентусиазиран акаунт, помисли за парата 9 пъти повече отколкото си се ентусиазирала.
Веднага казвам - 1000лв. за кърпене - 1000лв. за боя, 1000лв. за дребните неща (лайсни, салон, някоя тапичка абе дребните работи) и още около 7-800лв. за ходова част + някакви пари за дражнти и ако решиш и мотор да слагаш тове вече неискам да го смятам, разбира се тези суми варират с +- 15-20% но като цяло ако искаш да заприлича на такава от завода тва са тарифите, разбира се може и с доста по малко да придобие вид но няма да е като нова

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
1000лв-боя..и 1000лв-Дребни неща + салон......някакси не става
то вярно,че зависи и какво те кефи де

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
ELZAGG написа:за да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години.
Кое не е многото. Колата прилича на шоколад "Аеро" - гнила та гнила.
Sofiqneca написа:![]()
Това ли наричаш среден пръст

brokenxs написа:евала ви праа как умело можете да претрепете ентусиазма на хората чесно.... а темата беше просто да се похвали че има нова количка на която се кефи или може би кефеШЕ до преди да е налеете
Щях да спестя всичко негативно, но не ми хареса отношението и обидите, но така са ограничените хора - не приемат негативизма....жалко.
Последна промяна Sofiqneca на 14 Май 2012, 20:18, променена общо 1 път
евала ви праа как умело можете да претрепете ентусиазма на хората чесно.... а темата беше просто да се похвали че има нова количка на която се кефи или може би кефеШЕ до преди да е налеете
някак детско е да мелите сметки без кръчмар ;]
приятно злобеене дяца

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
brokenxs написа:някак детско е да мелите сметки без кръчмар ;]
приятно злобеене дяца
Да, ама лошото в случая е, че тея дето правят сметките са си баш кръчмарите

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
brokenxs написа:някак детско е да мелите сметки без кръчмар ;]
приятно злобеене дяца
добре дошъл в подфорум е30

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Благодаря на всички колеги, които ме поздравиха!!!
Карам си "аеро шоколада" и не ми пука!

- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
ELZAGG написа:Благодаря на всички колеги, които ме поздравиха!!!![]()
Джитакай, джиткай, но ще те помоля за напред да приемаш и критики, а не да се мяташ с ноктите напред.

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3