Вече в отбора и на е30-ките!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Велосипед

Re: Вече в отбора и на е30-ките!

Мнение от Sofiqneca » 12 Май 2012, 15:07

Терсене човек си - видя се. Аз просто споделям какво съм видял, защото мислех да взимам "колата". Нито съм те нападал нито нищо. Липсват ти началните години за жалост :roll: . И не обиждай човек който не познаваш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 13 Май 2012, 15:07

Sofiqneca написа:Терсене човек си - видя се. Аз просто споделям какво съм видял, защото мислех да взимам "колата". Нито съм те нападал нито нищо. Липсват ти началните години за жалост :roll: . И не обиждай човек който не познаваш!

Относно първите седем години, би трябвало да знаеш, че това се отнася за теб. Хората с възпитание, първо поздрявяват- например с "добре дошъл", а после правят някакви изказвания, макар и негативни, но в никъкъв случай със среден пръст накрая на мнението, както ти направи!!!!
Към модовете- мисля, че темата е за ключ! Няма нужда от повече спам...
От цървул, бална пантофка НЕ става!

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 13 Май 2012, 15:25

е30-ка дето да не е удряна където и да търсиш трудно ще намериш и цената ще е като за е46 с М пакет .... важното е после да е нарпавена добре и естествено удара да не е бил толкова силен че да огъне тавана да речем :lol: тез дето нямат гнилочи и те са от същата рядкост :mhihi:
така че евала колежке че си се вкарала във филам с тая 30-ка.... много малко жени ги харесват тия коли и повечето са над 40 щот като са били на 20 са мечтали да ги возят в чисто новите тогава 3-ки познати още като "западни коли" :)
успех ти желая и безаварийно
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Аватар

Мнение от brokenxs » 13 Май 2012, 15:30

Айде честитка за колата!Стига се хапахте както почти всички знаем 20 годишна кола неправена и 20 годишна жена не такована няма.. важното да е нарпавена добре!Със здраве да си е караш!

младши ентусиаст
Аватар
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 13 Май 2012, 18:16

Благадаря, колеги!
Купих я, защото страшно много харесвам е30-ките! :yes: !Ще се опитам да я стегна,за да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години.

Аватар

Мнение от apostate » 13 Май 2012, 20:27

ELZAGG написа:Благадаря, колеги!
Купих я, защото страшно много харесвам е30-ките! :yes: !Ще се опитам да я стегна,за да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години.

Акаунт, още от снимките не ми се видя читава, ама от снимки не може да се съди качествено.
Не знам какво ти е определението за "да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години", но докато не се разчовърка, няма как да знаеш с просто око.
ЕнтусиазмЪт е хубаво нещо. Лошото нещо е голия ентусиазъм - той води до индийски изпълнения.
Е30-ката иска ентусиазъм, но повече иска пара. Някъде в отношение 1:9. Та ако си ентусиазиран акаунт, помисли за парата 9 пъти повече отколкото си се ентусиазирала. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 14 Май 2012, 9:42

apostate написа:
ELZAGG написа:Благадаря, колеги!

Акаунт, още от снимките не ми се видя читава, ама от снимки не може да се съди качествено.
Не знам какво ти е определението за "да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години", но докато не се разчовърка, няма как да знаеш с просто око.
ЕнтусиазмЪт е хубаво нещо. Лошото нещо е голия ентусиазъм - той води до индийски изпълнения.
Е30-ката иска ентусиазъм, но повече иска пара. Някъде в отношение 1:9. Та ако си ентусиазиран акаунт, помисли за парата 9 пъти повече отколкото си се ентусиазирала. :yes:

Веднага казвам - 1000лв. за кърпене - 1000лв. за боя, 1000лв. за дребните неща (лайсни, салон, някоя тапичка абе дребните работи) и още около 7-800лв. за ходова част + някакви пари за дражнти и ако решиш и мотор да слагаш тове вече неискам да го смятам, разбира се тези суми варират с +- 15-20% но като цяло ако искаш да заприлича на такава от завода тва са тарифите, разбира се може и с доста по малко да придобие вид но няма да е като нова :)
Изображение
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 14 Май 2012, 10:11

1000лв-боя..и 1000лв-Дребни неща + салон......някакси не става :mhihi: то вярно,че зависи и какво те кефи де
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sofiqneca » 14 Май 2012, 17:13

ELZAGG написа:за да оправя гнилото, което не е толкова много за кола на тези години.

Кое не е многото. Колата прилича на шоколад "Аеро" - гнила та гнила.

Sofiqneca написа: :nono:

Това ли наричаш среден пръст :shock: ???? Слез малко на земята и се ИЗВИНИ!!!!!

brokenxs написа:евала ви праа как умело можете да претрепете ентусиазма на хората чесно.... а темата беше просто да се похвали че има нова количка на която се кефи или може би кефеШЕ до преди да е налеете

Щях да спестя всичко негативно, но не ми хареса отношението и обидите, но така са ограничените хора - не приемат негативизма....жалко.
Последна промяна Sofiqneca на 14 Май 2012, 20:18, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от brokenxs » 14 Май 2012, 19:32

евала ви праа как умело можете да претрепете ентусиазма на хората чесно.... а темата беше просто да се похвали че има нова количка на която се кефи или може би кефеШЕ до преди да е налеете

Аватар

Мнение от brokenxs » 14 Май 2012, 21:35

някак детско е да мелите сметки без кръчмар ;]
:bchug: приятно злобеене дяца

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 14 Май 2012, 21:56

brokenxs написа:някак детско е да мелите сметки без кръчмар ;]

Да, ама лошото в случая е, че тея дето правят сметките са си баш кръчмарите :mhihi:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 14 Май 2012, 21:56

brokenxs написа:някак детско е да мелите сметки без кръчмар ;]

добре дошъл в подфорум е30 :mhihi: абсолютно съм на мнение че независимо каква ти е колата стига да ти харесва никой и нищо неможе да ти промени мнението, всички ме знаят какви скрапове карам но си ги харесвам и си ме кефят (тея дето не ме кефят ги връщам на вторични :mhihi: ) , като нямаш пари се задоволяваш с малко :) като имаш много и 40к евра няма да ти стигнат да я направиш бижу, въпрос на вкус и финансиране, автора - не ни обръщай внимание тука така си пишем :mrgreen: както казах и в 1 по-горен пост: Честита и много скъсани гуми
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 17 Май 2012, 16:15

Благодаря на всички колеги, които ме поздравиха!!! :driving:
Карам си "аеро шоколада" и не ми пука! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sofiqneca » 17 Май 2012, 16:25

ELZAGG написа:Благодаря на всички колеги, които ме поздравиха!!! :driving:
Карам си "аеро шоколада" и не ми пука! :mhihi:

Джитакай, джиткай, но ще те помоля за напред да приемаш и критики, а не да се мяташ с ноктите напред. :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към E30