Круиз контрол на е39 2.8и
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
Круиз контрол на е39 2.8и
Колеги от 3 дни търся схема за монтаж на темпомат на е39 2.8 колата е 97г ,и никъде в нета, не мога да намеря електрическа схема, с инсталация за монтаж.Тези който намирам са с готови букси,проблема при мен е че:буксите са изрязани с 20см кабел,и не знам кое къде да вържа,ще съм много благодарен,ако някой прати фаил тип "ПДФ" формат,кой цвят кабел къде се връзва,намерих няколко схеми ,но всичките за е36 ,и по светове съвпадат само половината кабели,също така прочетох че до 94 слагат един вид круиз контрол,а след 94г слагат друг,специално този темпомат който имам,по "РЕАЛОЕМ" го монтират само на бензинови е39 и е38.Търсех снема и за двете,но не мога да намеря.Моля за малко помощ. 

...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Круиз контрол на е39 2.8и
Ето WDS BMW Wiring Diagram System долу в търсачката пишеш cruise и търсиш това което ти трябва. Не си споменал за автомат или ръчка става въпрос но както и да е там има схеми.

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
...
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
по ясно от това незнам, това ,че нищо неразбираш вече е проблем..... 

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
NAPSTERS написа:по ясно от това незнам, това ,че нищо неразбираш вече е проблем.....
Колега извинявам ама просто не мога да се сдържа. Моля те виж как се пише не знам и също така не винаги пред "че" се слага запетая. Има съюзни думи, които образуват заедно "цялостна" връзка между отделни прости изречения в рамките на сложното.
иначе казано :
"По явно от това НЕ ЗНАМ , това че нищо НЕ РАЗБИРАШ вече е проблем."
Колегата с темпомата по-добре да се обърне към жичкаджия да му навърже нещата щом не разбирам от тая работа.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
omegaart написа:NAPSTERS написа:по ясно от това незнам, това ,че нищо неразбираш вече е проблем.....
Колега извинявам ама просто не мога да се сдържа. Моля те виж как се пише не знам и също така не винаги пред "че" се слага запетая. Има съюзни думи, които образуват заедно "цялостна" връзка между отделни прости изречения в рамките на сложното.
иначе казано :
Колегата с темпомата по-добре да се обърне към жичкаджия да му навърже нещата щом не разбирам от тая работа.
колега благодаря , че поправяш правопиами, но това не помага на колегата който има проблем с връзването на темпомата. ще те помоля ако нямаш с какво да допълниш темата.. да не се чудиш с какво да си попълваш бройката с мненията!!!
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
NAPSTERS написа:omegaart написа:NAPSTERS написа:по ясно от това незнам, това ,че нищо неразбираш вече е проблем.....
иначе казано :
колега благодаря , че поправяш правопиами, но това не помага на колегата който има проблем с връзването на темпомата. ще те помоля ако нямаш с какво да допълниш темата.. да не се чудиш с какво да си попълваш бройката с мненията!!!
Така като ме гледаш от кога съм регистриран и колко мнения имам дали се чудя как да трупам мнения ?
Едно благодаря или "

- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
NAPSTERS написа:по ясно от това незнам, това ,че нищо неразбираш вече е проблем.....
Колега ,разбирам ,но го отворих през телефона ,и картинките не ми излязоха,чак сега след като си пуснах компютъра ,видях изображението.А предишния пост,беше през телефона,от там е дошло и объркването .
...
- espressto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d, E39 540i
Колега най добре чрез wds. Там ще намериш схема точно за твоята кола, че има разлика автомат/ръчка, голям/малък bc, зависи модула от каква кола е, може да се наложи пренареждане на пинчета, че ако се омота някой кабел ще стане мазало 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
няма никакво значение дали е с малък или голям борд. единсвенно има значение дали е автомат или ръчка, при атомата се връзва само едно кабелче а при ръчна кутия не се свързва. може да се наложи кодиране в зависимост дали на мултиволанати има копче за ON/OFF или ще се ползва копчето на лайсната ако има такова.
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
Темпомата е от кола, с мулти-волан,при мен ще го свържа към лостче.Надявам се да няма проблем.Гледайки схемата ,която е дал колегата.Дали е ръчка или автомат,няма значение,както казва колегата,ако е автомат се връзва въпросното кабелче,ако не е се изолира.
...
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2