Голям проблем ?????
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Голям проблем ?????
Проблемът е следния колата много лесно си набира до 2500 обр. от там нататък почва да забива муцката катери бавно оборотите нагоре и по скоро само ръмжи , смених бензиновия филтър имах усещането че се пооправи но уви някак си за малко и пак се спъна гледах по схемите но не виждам други филтри видях едно малко цилиндърче след помпата за което четох че функцията му е да намалява звукът от помпата можели то да пречи да достига достатъчно бензин ако въобще проблемът ми е свързан с недостиг на гориво . Да ли има и други такива джаджи по горивната система или да се насочвам в търсене на друг проблем . Иначе колата мие Е30 с м20б20 от 83-та зима върви много приятно но като тръгна по магистралата и някак си от този проблем се дразня много не мога да изпреварва и в града не е гот понякога се налага да настъпиш педала на газта и да им покажеш бавареца какво може на 29 години . Благодаря предварително .
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Голям проблем ?????
Доскоро се борих с подобно ама с м50. Оказа се свещ.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
колега провери свещите,кабелите,дистрибуторната капачка,бубината,филтрите,поогледаи маркучите да не смуче от някаде поздрави колега 

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
vogon написа:да им покажеш бавареца какво може на 29 години
той за тва сега не върви

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Тоя проблем мина - смених цетката на сондата в резервоара и едното маркуче което излиза от сондата . От външната страна изглеждаше кат ново но от вътре втория слой беше скъсан и подвит много странно . В сондата влизат два маркуча единият по тънък върви в метална магистрала и прехода му към сондата беше въпросното маркуче другия по дебел него му нямаше нищо кое от двете захранва и кое връща ?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Казваш, че си с потопяема помпа. Захранва тоя дето се е бил спаружил. Вероятно някога е сменян тоя маркуч и не е използван горивоустойчив такъв. Имал съм същия проблем - горивото не отива в тръбата към мотора ми си се върти в резервоара - кат фонтан, тоест проблема ти е бил в недотига на гориво.
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=16&fg=15
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=16&fg=05
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=16&fg=15
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=16&fg=05
Не колега с външна помпа съм тази сонда е само поплавък но и според мен тънката която смених захранва - а някакъв специалист ми каза че при високи обороти и двете тръби смучели при ниски само тънката и през дебелата връщало . Сега пък и ново при вдигане на високи обороти после като спра на светофар оборотите остават към 1400 ако загася и запаля се нормализират а понякога и пали гаси не помага ...? при мен няма стъпков мотор има един вакумен смукач или както там се казва които обаче се си мисля че когато загрее колата не би трябвало да влияе на оборотите или се бъркам .
10 мнения
• Страница 1 от 1