P-1345 (Misfire Cylinder 2 With Fuel Cut-off)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
P-1345 (Misfire Cylinder 2 With Fuel Cut-off)
Здравейте и предварително благодаря ако някой ми помогне със следният проблем. Това е кода (в заглавието), който получавам от скенера след смяна на camshaft position sensor и инсталиране на нови свещи. Двигателят работи много неспокойно, има доста силни вибрации и няма мощност при ниски скорости. Размених 2 свещи и два от ботушите за да видя дали проблема ще се прехвърли на друг цилиндър, но отново кода показва проблем с цилиндер номер 2. Ползувам ОЕМ части, така че не вярвам да съм попаднал на лош сензор или свещи. Колата е Е-39 / М54 - 2002 525i. Благодаря отново!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: P-1345 (Misfire Cylinder 2 With Fuel Cut-off)
Fuel cut-off значи, че ти спира горивото на тоя цилиндър. Погледни да не си разбутал буксата на дюзата докато си сменял свещите.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
след като изчистиш грешката...мотора заработвали нормално?
когато нещо не е наред със запалването на цилиндъра ЕКУ-то му спира подаването на гориво с цел да се избегне промиване на цилиндъра и навлизане на бензин в маслото.мерни и една компресия за всеки случай, ако всичко е наред търси проблем с дърпане на въздух....клапан картерни газове или маркучитему и т.н.
когато нещо не е наред със запалването на цилиндъра ЕКУ-то му спира подаването на гориво с цел да се избегне промиване на цилиндъра и навлизане на бензин в маслото.мерни и една компресия за всеки случай, ако всичко е наред търси проблем с дърпане на въздух....клапан картерни газове или маркучитему и т.н.
Благодаря колеги. Ще проверя отново нещата от които разбирам, но май ще опреме до професионална помощ тоя път
Дано не ме
в сервиза

Дано не ме

ОК пичове....оказа се малката беля. Два Ignition Coils бяха изгоряли и това правеше двигателя да работи като ефтина машина за косене на трева. Смяна за 10-15 минути и отново имам Е39. Време е за 

5 мнения
• Страница 1 от 1