Гасне колата и ми изчезна автопилота
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
Гасне колата и ми изчезна автопилота
Колеги след като сложих китайски ксенон от пропартс взех и LED Angel Eyes крушки от ТОЗИ МОДЕЛ
Първо сложих ксенона и не ми гаснеше само от време на време ми изгасваше някоя крушка след като сложих лед крушките на кръговете почна и да гасне но от няколко дена насам почна постоянно да го прави вчера ми изчезна и автопилота някой има ли идея какво да правя освен да ги махам
колата незнайно защо почна да гасне когато са включени фаровете няма проблем но ако даде грешка че е изгаснал единия ксенон аз пробвам да ги изгася фаровете и пак ги пускам след което не винаги ми изгася колата и ми светва асц-то и жълтата лампа за грешки (DDR май се водеше ) Първо сложих ксенона и не ми гаснеше само от време на време ми изгасваше някоя крушка след като сложих лед крушките на кръговете почна и да гасне но от няколко дена насам почна постоянно да го прави вчера ми изчезна и автопилота някой има ли идея какво да правя освен да ги махам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: Гасне колата и ми изчезна автопилота
harko77 написа:Колеги след като сложих китайски ксенон от пропартс взех и LED Angel Eyes крушки от ТОЗИ МОДЕЛколата незнайно защо почна да гасне когато са включени фаровете няма проблем но ако даде грешка че е изгаснал единия ксенон аз пробвам да ги изгася фаровете и пак ги пускам след което не винаги ми изгася колата и ми светва асц-то и жълтата лампа за грешки (DDR май се водеше )
Първо сложих ксенона и не ми гаснеше само от време на време ми изгасваше някоя крушка след като сложих лед крушките на кръговете почна и да гасне но от няколко дена насам почна постоянно да го прави вчера ми изчезна и автопилота някой има ли идея какво да правя освен да ги махам
Връща ток и дава или дава на късо ... смени ги преди да си преебал нещо.
harko77 написа:някой има ли идея какво да правя освен да ги махам
Имаме я

- harko77
- кандидат ентусиаст
-
Докато бях само с ксенона нямах проблем с гаснене от време на време ми гаснеше единия ксенон но след рестарт палеше почна да гасне откакто сложих тия диоди на светещите кръгове ще пробвам утре да сложа старите да видя дали пак ще гасне.Автопилота така и не се появи 

- harko77
- кандидат ентусиаст
-
Днес махнах фасунките
тоест диода на ринговете утре ще почна да разкачам и ксенона да видя от къде идва проблема

100% е от ксенона.Вземи две кабелчета с кабелни обувки и заземи запалките/баластите/ към масата на колата/има отстрани на предните калници,отвътре готови места за маса/ като поизчистиш черната боя от запалката,за да има хубава маса.Автопилота,ще се върне като свалиш плюса или минуса за 2-3 минути/клемата на акумулатора/.
ПП Не ги увивай с фолио.Аз изгорих едната запалка така.
ПП Не ги увивай с фолио.Аз изгорих едната запалка така.
- harko77
- кандидат ентусиаст
-

7 мнения
• Страница 1 от 1