Подкалниците - само аз ли съм карък?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Подкалниците - само аз ли съм карък?
Монтажа го правя по следния начин - качвам колата на стенд в на един приятел сервиза, смъквам предните две гуми и даже разкачих целите калници (отдолу пласмасата че исках да ги измия като хората), сложих новите предни подкалници и обратно по същия ред. Закрепих ги доста стабилно и навсякъде сложих болтчета
Ще взема сега други и ще видя ква ще я свърша
Сегашните като ги свалих и най-долната част си личеше, че е опирала в гумата и беше направо изпилена

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
doomy525 написа:Монтажа го правя по следния начин - качвам колата на стенд в на един приятел сервиза, смъквам предните две гуми и даже разкачих целите калници (отдолу пласмасата че исках да ги измия като хората), сложих новите предни подкалници и обратно по същия ред. Закрепих ги доста стабилно и навсякъде сложих болтчетаЩе взема сега други и ще видя ква ще я свърша
Сегашните като ги свалих и най-долната част си личеше, че е опирала в гумата и беше направо изпилена
![]()
Това, което си оградил на снимката се чупи като подкараш с над 100км/ч, ако тази част е оставена под бронята. Случвало ми се е и на мен...един път, като го монтирах на тъмно, без да свалям джантата

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Само зимата прави демидж по тия подкалници при мен, ама разбираемо защо. В никакъв друг случай не ми се е налагала смяна. Иначе ги сменям за 10 мин. като махна гумата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
при мен тези работи не са се чупили без причина , дясното , едно парче хвръкна от него , ама бях минал през нещо и аз не видях какво беше през ноща...
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
- Мечтае да кара: TVR SAGARIS
Аз лично мисля,че не се чупят толко лесно особенно оригиналните мойте( бяха) оригинални вече 12 години ,е преди да ме одари шамара и хвръкнах от пътя
през бордюрааа. полианата и тъка, ама само подкалника и халогена искъртих.Което ме навежда на мисълта ,че си е много здрав.А само да кажа ,че каръм в Англия и колата си е английска.Смисъл ,че пътищата са нормални (не като от 2-та световна)

живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2