E34 tds не върви :(

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '94 525tdsA

E34 tds не върви :(

Мнение от coresnet » 04 Май 2012, 7:06

Помагайте колеги :| отскоро имам колата, автоматик е, има сложен powerbox по принцип и си вървеше прилично, но го махнах. Сега си е фабрично всичко и колата ускорява супер бавно, доколкото засякох около 15 сек 0-100 :shock: Каква може да е причината, по принцип мотора си работи добре, всичко видимо е наред, помпата доколкото знам е сменяна в миналото и не знам дали пък не е нагласяно нещо :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Re: E34 tds не върви :(

Мнение от alchohol » 04 Май 2012, 17:10

coresnet написа:Помагайте колеги :| отскоро имам колата, автоматик е, има сложен powerbox по принцип и си вървеше прилично, но го махнах. Сега си е фабрично всичко и колата ускорява супер бавно, доколкото засякох около 15 сек 0-100 :shock: Каква може да е причината, по принцип мотора си работи добре, всичко видимо е наред, помпата доколкото знам е сменяна в миналото и не знам дали пък не е нагласяно нещо :help:

Изкарва ли мътни облаци :?:
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '94 525tdsA

Re: E34 tds не върви :(

Мнение от coresnet » 04 Май 2012, 17:25

Не, но открих проблема. Извинявам се за темата, може да я изтриете, много съм проЗт :confused: Като съм махнал пауърбокса съм забравил да затапя вакуума за MAP сензора който отива към него и той си е "дишал" свободно :lol: :banghead:

Назад към E34