Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив

Мнение от Louis » 03 Май 2012, 14:59

пробвам ли пробвам ама не уцелвам...Явка дай си паролата за час два молим та :mhihi: след това сам ще се банна :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 03 Май 2012, 16:00

HeBePeH написа:Ти си карай германското такси и не му прави наклон на х*я .
Да не се засегнеш сега ,просто много добре те затапи , мерца ти е лудница , но само за снимки и до тук . Ти си правиш колата за пред входа и кафето , а момчето за улицата и пистата. Това са две различни неща не ги бъркай и сравняваи .
И двете коли са хубави и интересни всяка за себе си :)

с кое ме е затапил бе хубавец или трябваше да падна на неговото ниво, има ли въобще за какво да се хванеш, виж му двигателния отсек, окачване, джанти, гуми... всичко е под всякаква критика, вееее...
какво такси, какви кафета, ти сигурно с твоя багер не си минавал от там където аз минавам всеки ден, но няма да изпадам в подобни обяснения...
аз на черното бяло не мога да кажа, тази кола е по-циганска и от най-циганската, нещо като майката на майките, от скраперска гледна точка...

Bavarcho написа:имам чувството, че понякога влизаш я пиян, я надрусан в форума!
и нямам идея как админите те търпят още!

не бе пич, просто понякога свалям розовите очила, а и се изнервям как го надъхвате, а той всъщност нищо градивно не прави по този "автомобил"...

и какво има да ми търпят, да не сме гаджета, да не сме тук за да се целуваме, пуснал е тема - получава съответните коментари - положителни или отрицателни...

и за протокола - не пия! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 03 Май 2012, 16:15

Смяташ ли, че ако имаше възможност нямаше да инвестира още в колата :?: От твоята камбанария така се вижда, ама слез малко на земята.
only rear wheel drive

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 03 Май 2012, 16:31

michev написа:Смяташ ли, че ако имаше възможност нямаше да инвестира още в колата :?: От твоята камбанария така се вижда, ама слез малко на земята.

аз примерно, след като не мога да плувам почти не влизам в морето, от пръдня боя не става, и аз искам последния CLS, ама да съм тръгнал да си го правя от сламки и кал...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio

Мнение от Vasko_BP » 03 Май 2012, 16:37

Тая тема трябва да се направи важна и заглавието да се смени на ''Душевен отдъшник на напрегналите се'' :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 COUPE
Мечтае да кара: Е30 COUPE
Детайли за колата: M пакет

Мнение от NIKI_TIPO » 03 Май 2012, 17:30

Projektzwo написа:кой е тоя смешник със стикер на STANCE | WORKS...

и вземи бутни някой лев по окачването, че прилича на магарето на х*я в движение...

аз само един смешник виждам тука със "ниво"
виж сеа да те светна мойто момче за окачването,точно в него налях последните си парички сега даже назаем взех за да може да ми се изправят задните колелета за да се пързаля по добре и да изхабява гумите равномерно,но ти няма как да знаеш щото като караш по улиците само се оглеждаш по витрините и си мислиш че като пораснеш ще си CLS така че поинтересувай се я от гугал я от някой друг за наклони на предни,задни гуми при коли които се карат истински преди да ръсиш тъпотиите си и да ставаш за смях ;),отделно има и полиуретан,стабилизираща щанга,дискове...или за тебе окачване е само меки пружини :dunno:
пък въпросната 30 ка със STANCE | WORKS момчето я купи преди 3 4 дена и не е слагал нищо той,въпреки че в момента изглежда 30 пъти по добре от таксито тъй че слагай розавите очила и радвай :)
п.п.не виж сеа насериозно,не те познавам не държа да те познавам изобщо даже ама е доста нагло от твоя страна да твърдиш че няма нищо градивно по колата,за 2 години някъде е минала от 1.8 карбуратор към 2.8 24V със хидравлика,раздвижен заден мост със полиуретан дискове,хидравлична ръчна,корито,колани,велурен волан.....как мислиш се правят тези неща,с пари от монополи ли...късам се от работа всеки ден,като не съм на работа давам дежурства само и само да продължавам и такъв индивид като тебе като незнае изобщо за какво става дума тръгне да се прави на интересен е малко тъпо според мен,проучи нещата малко и тогава приказвай...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NIKI_TIPO » 03 Май 2012, 17:34

GEORGIEV написа:човек земи си пооправи инсталацииите...... :shock:
компа вързан с въжето,релета висят ,кабели ....паяжина,ужас :shock:
да не се засегнеш ся ;)

о мислиш ли че мене не ме дразни,просто ми трябва време,свяка събота неделя си права някои неща и лека полека я стягам както трябва,естествено че не се засягам :yes:
Изображение

Аватар

Мнение от apostate » 03 Май 2012, 19:09

Ей, изядохте го момчето... то с пари всеки може :!: :shock:

Мани ги хейтърите, колега, ти си действай както си знаеш. :yes:
Темата е една от най-интересните в раздела, аз я следя с огромно впечатление! :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 03 Май 2012, 22:51

:yes:
only rear wheel drive

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 04 Май 2012, 9:02

[quote="NIKI_TIPO"][/quote]
Братле не си го слагай а просто спираш да пишеш тук и хората спират да те критикуват :mrgreen: хубаво е да има такива теми но заради някой отворко винаги краят им е еднакъв ;) на когото му харесва и има какво да пита ок но на когото не му харесва нека просто не пише но те са клавиатурни дрифтъри и не могат да се спрат като захапят сабята :banghead:
успех , мен лично ме кефи колата ти и това че се мъчиш да правиш от нищо нещо много е показно браво :bchug:
не критикувам само не ми допадна новият външен вид на колата много се доближава до този на Алекс Матрикс :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 04 Май 2012, 16:37

Точно пък на Алекс тройния стоп със М раздувки (за мен) е ужасна комбинация.
Гледах те на Градище. Добре караш, колата наживо изглежда добре, но вземи оправи хаоса под капака че е мега скраперско :shock:
Като се хванеш да правиш ъпгрейди изпипвай нещата, а не колкото да върви...
Риалките кефят :yes: Абсурд е да сложиш джанти за 2к и да почнеш да дрифтиш по бг "пистите".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NIKI_TIPO » 04 Май 2012, 17:08

за жалост и на мене ми мяза на това на матрицата,не съм го целил умишлено,просто се получи и сега мисля други варианти,верно тройния стоп с раздувки не ме кефи като комбинация но както и да е,джанти за повече от 150лв немисля да слагам скоро :D а отностно хауса тепърва ще бъде оправен :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NIKI_TIPO » 04 Май 2012, 20:10

Заопвядайте на бмв събора да разгледате продуктите за противопожарна безопастност :yes:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от apostate » 04 Май 2012, 20:14

Що не каза по-отрано, че ще ходиш, ве човек? :shock:
След толкова храна в темата, не вярвах, че ще идеш. :shock:
Сега вече не мога да си променям плановете за събота и неделя, ако по-отрано се беше обадил, щях да дойда, да видя колата или поне монтажа на пожарната да видя на живо. :( :( :(
Еми, много ме е яд... :no: :no: :no:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NIKI_TIPO » 04 Май 2012, 21:01

apostate написа:Що не каза по-отрано, че ще ходиш, ве човек? :shock:
След толкова храна в темата, не вярвах, че ще идеш. :shock:
Сега вече не мога да си променям плановете за събота и неделя, ако по-отрано се беше обадил, щях да дойда, да видя колата или поне монтажа на пожарната да видя на живо. :( :( :(
Еми, много ме е яд... :no: :no: :no:

аз няма да ходя,ще има щанд със продукти но аз и колата няма да сме там за жалост...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30