Подкалниците - само аз ли съм карък?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Подкалниците - само аз ли съм карък?

Мнение от doomy525 » 03 Май 2012, 14:16

Монтажа го правя по следния начин - качвам колата на стенд в на един приятел сервиза, смъквам предните две гуми и даже разкачих целите калници (отдолу пласмасата че исках да ги измия като хората), сложих новите предни подкалници и обратно по същия ред. Закрепих ги доста стабилно и навсякъде сложих болтчета :lol: Ще взема сега други и ще видя ква ще я свърша :bchug: Сегашните като ги свалих и най-долната част си личеше, че е опирала в гумата и беше направо изпилена :paranoid: :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 03 Май 2012, 21:58

doomy525 написа:Монтажа го правя по следния начин - качвам колата на стенд в на един приятел сервиза, смъквам предните две гуми и даже разкачих целите калници (отдолу пласмасата че исках да ги измия като хората), сложих новите предни подкалници и обратно по същия ред. Закрепих ги доста стабилно и навсякъде сложих болтчета :lol: Ще взема сега други и ще видя ква ще я свърша :bchug: Сегашните като ги свалих и най-долната част си личеше, че е опирала в гумата и беше направо изпилена :paranoid: :lol:

Това, което си оградил на снимката се чупи като подкараш с над 100км/ч, ако тази част е оставена под бронята. Случвало ми се е и на мен...един път, като го монтирах на тъмно, без да свалям джантата :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Май 2012, 8:31

Само зимата прави демидж по тия подкалници при мен, ама разбираемо защо. В никакъв друг случай не ми се е налагала смяна. Иначе ги сменям за 10 мин. като махна гумата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 04 Май 2012, 13:27

при мен тези работи не са се чупили без причина , дясното , едно парче хвръкна от него , ама бях минал през нещо и аз не видях какво беше през ноща...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
Мечтае да кара: TVR SAGARIS

Мнение от G.D » 04 Май 2012, 23:00

Аз лично мисля,че не се чупят толко лесно особенно оригиналните мойте( бяха) оригинални вече 12 години ,е преди да ме одари шамара и хвръкнах от пътя :driving: :banghead: през бордюрааа. полианата и тъка, ама само подкалника и халогена искъртих.Което ме навежда на мисълта ,че си е много здрав.А само да кажа ,че каръм в Англия и колата си е английска.Смисъл ,че пътищата са нормални (не като от 2-та световна)
живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.

Предишна

Назад към E39