Здравейте ! Проблем с термометъра
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте ! Проблем с термометъра
Здравейте миналата седмица си купих Е39 много съм доволен от колата супер си е но има няколко забелешки, температурата ми показва различни градуси четох че имаше подобна тема но при мен не ми показва постоянно -40 ами като се стопли вдига градусите не знам как да го оправя, а ми казаха да не оставям колата при никакви майстори че след това за нищо няма да става.Това ми е единия проблем , а другия е че лампичката на бензина постоянно свети
в смисъл напълних до горе и продължава да свети.При тест Drive само този датчик не стига до края ами до 50л катото показва много ще сам благодарен ако някой ме светне как да си го оправя...
Благодаря предварително!!!
П.С извинявам се ако сам нарушил по някакъв начин правилата на форума до сега не сам използвал форуми

Благодаря предварително!!!
П.С извинявам се ако сам нарушил по някакъв начин правилата на форума до сега не сам използвал форуми
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Здравейте ! Проблем с термометъра
По първия проблем или прецакан датчик за външна температура или не добри контакти на буксите най-вероятно втрото. По втория проблем поплавъка в резервоара прави номера. разглобяване му е майката и ако може да се опрви правиш го и си свиркаш ако не нов или от някой колега от форума втора употреба. Потърси малко с търсачката има писано поне за температурата доста, за поплавъка тук незнам дали има но ползвай гугъл в американския форум има всичко даже и със снимки.

- sami530d
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d 184hp 2000year
- Мечтае да кара: BMW M6 2011
- Детайли за колата: BMW 530d 184hp 2000year
Термометъра за външна температура е проблем на повечето бмв-та като цяло, до колкото съм чувал. аз спрях да му обръщам внимание, вярно, че е малко дразнещо от +15 изведнъж да ти покаже -40 и при всяка смяна да пиука ама.. 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
sami530d написа:Термометъра за външна температура е проблем на повечето бмв-та като цяло, до колкото съм чувал. аз спрях да му обръщам внимание, вярно, че е малко дразнещо от +15 изведнъж да ти покаже -40 и при всяка смяна да пиука ама..
Нещо не си чул както трябва. Проблем с термометъра няма, има проблем с липсата му, като го ошмулиш на някой бордюр или като се прекъснат кабелите му от джелатски монтаж

Сега лятото ще започнеш да му обръщаш внимание, като спре да ти работи климатика

- sami530d
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d 184hp 2000year
- Мечтае да кара: BMW M6 2011
- Детайли за колата: BMW 530d 184hp 2000year
mad_presley написа:sami530d написа:Термометъра за външна температура е проблем на повечето бмв-та като цяло, до колкото съм чувал. аз спрях да му обръщам внимание, вярно, че е малко дразнещо от +15 изведнъж да ти покаже -40 и при всяка смяна да пиука ама..
Нещо не си чул както трябва. Проблем с термометъра няма, има проблем с липсата му, като го ошмулиш на някой бордюр или като се прекъснат кабелите му от джелатски монтаж![]()
Сега лятото ще започнеш да му обръщаш внимание, като спре да ти работи климатика
Тогава е време да се поправи щом ще ми прави проблеми с климатика

5 мнения
• Страница 1 от 1