ПРОБЛЕМ Навито не намира радиостанции
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
ПРОБЛЕМ Навито не намира радиостанции
здравейте колеги,
имам следния проблем с автомобила! Колата е Е39 525д, но това едва ли има чак такова значение защото имам проблем с навито!
значи имам си запаметени станции свири си чудесно, но когато тръгна да търся нова станция онова си върти минава през всички честоти и спира отново на станцията на която си е свирила до преди това, с иреч не закача нищо.
що не иска да свири незнам
имам следния проблем с автомобила! Колата е Е39 525д, но това едва ли има чак такова значение защото имам проблем с навито!
значи имам си запаметени станции свири си чудесно, но когато тръгна да търся нова станция онова си върти минава през всички честоти и спира отново на станцията на която си е свирила до преди това, с иреч не закача нищо.
що не иска да свири незнам
- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
Re: ПРОБЛЕМ Навито не намира радиостанции
При мен е нещо подобно...като цъкна копчето на дисплея за следваща станция, търси и пак спира на тази, на която съм бил. Ако натисна копчето на волана си сменя станциите нормално
Рових по менютата, но безуспешно.

- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
Sherman написа:При мен е нещо подобно...като цъкна копчето на дисплея за следваща станция, търси и пак спира на тази, на която съм бил. Ако натисна копчето на волана си сменя станциите нормалноРових по менютата, но безуспешно.
е от волана би трябвало да ти сменя само запаметените станции....ако не се лъжа а не да търси станции
- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
СТАЛИН написа:Sherman написа:При мен е нещо подобно...като цъкна копчето на дисплея за следваща станция, търси и пак спира на тази, на която съм бил. Ако натисна копчето на волана си сменя станциите нормалноРових по менютата, но безуспешно.
е от волана би трябвало да ти сменя само запаметените станции....ако не се лъжа а не да търси станции
Не. Зависи в какво положение си оставил навигацията. Ако си я оставил на запамеъено станции ги сменя тех, ако си я оставил на всички станции си търси една след друга.
- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
Sherman написа:СТАЛИН написа:Sherman написа:При мен е нещо подобно...като цъкна копчето на дисплея за следваща станция, търси и пак спира на тази, на която съм бил. Ако натисна копчето на волана си сменя станциите нормалноРових по менютата, но безуспешно.
Не. Зависи в какво положение си оставил навигацията. Ако си я оставил на запамеъено станции ги сменя тех, ако си я оставил на всички станции си търси една след друга.
Ще опитам по-късно, пък да видим кво ше стане .....ама по-важното е да видим как да я оправим тази антена или квото е там???
8 мнения
• Страница 1 от 1