сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 10 Юни 2006, 1:52

Icco® написа::) ами какво да ти кажа по принцип шоуто се случва доста често утре мисля да званна на корадо и да се метнем 1 час по рано на полигона на стадиона или долу на почивка мкар че и на двете места да ви кажа не остана асвалт :mhihi: :mhihi:
за повече инфо ще се чуем утре към 6 :mhihi: :mhihi:

Днеска що не се обади колега малко неприятно ме върза ...
Не знам как ще се реваншираш :mhihi: :mhihi: :bchug:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 10 Юни 2006, 8:47

Просто се наложи да работя доста повече от колкото трябваше и изключих от всякаде но а реванша не се притеснявй :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :drink:

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 10 Юни 2006, 19:14

Днес дрифта се състоя около обяд на същото място но за кратко само 1 чифт гуми успяхме да стопим после куките ни развалиха кефа :evil: :evil:
остана да се видим обичаините заподозрени на обичайното място по обичайното време :) ииии естествено :bchug: :bchug: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

Мнение от ljubo72 » 10 Юни 2006, 21:35

хеи приятели като се разходим до морето на почивка ще доида да ви видя имам приятни спомени

Потребител
Аватар

Мнение от krasi1 » 14 Юни 2006, 22:08

тази събота каде ще е срещата :banghead:

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 14 Юни 2006, 22:48

Кадето бяхме и миналата събота
на 3-та буна заведението се казва фенера към 20.30 сме там
тази събота се събрахме 3 маси при което сервитьорката стана разногледа и естествено обърка поръчките тотално

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 16 Юни 2006, 18:08

Тази събота без нас. Сина си посреща австрийското другарче тази вечер и утре заминават на Габрово, жената на банкет, а пък аз на работа. :twisted: :twisted:

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 17 Юни 2006, 19:54

Ето какво се случи днес часове преди збирката точно на мястото кадето се събираме виновен е идиота с белите гащички които реши да влиза с дрифт там кадето трябва да се мине с 10 на 1-ва предавка
отнесаха го една лагуна която изхварча на около 5 метра назад в пясъка и пикапчето което виждате а за Е34-ката какво да кажа шофиорчето да му мисли само акта ще му е над 800лв отгоре на това се държа супер агресивно с тълпата а тя просто незнам как не се нахвърли отгоре му

Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 17 Юни 2006, 19:57

Само да добавя че лагуната която изхвърча в пясъка спря на 1 метър от люлките кадето имаше деца които си играеха !!!

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 18 Юни 2006, 0:11

Ейй страхотна посещаемост имаше тази вечер на седмичната сбирка
6 човека :( :( :( :( :( :(

Потребител
Аватар

Мнение от Idiot » 18 Юни 2006, 12:42

И един глупав въпрос...... може ли да дойде един много глупав ентусиаст който за момента е пеша.....??????
Само ръчните скорости и хубавите жени ще ни избавят от педерастията!!!!!!

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 18 Юни 2006, 13:45

Дали от ника дали от нещо друго ама наистина вапроса е глупав
Естествено че може да доидеш , при нас има хора които дори нямат години книжка още обаче в свободното си време обикалят с колелото по моргите да търсят шпер за 325 от което си личи че ентусизамът в кръвта е на нужното ниво .
Та добре си дошъл :)
извън темата :arrow: снощи след сбирката едно купе Е36 с номер 1580 се опитваше да ме изпревари но явно нямаше нужният натиск върху десният педал пожелавам му успех следващия път и да се обажда дет се вика от една порода сме а се задминаваме по улиците като непознати :)

Потребител
Аватар

Мнение от Idiot » 18 Юни 2006, 17:48

Мерси много на Icco .... Смятам да се възползвам от предложението и да попитам кога ще е следващата среща??? И къде??
Само ръчните скорости и хубавите жени ще ни избавят от педерастията!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 18 Юни 2006, 21:03

Icco® написа:Естествено че може да доидеш , при нас има хора които дори нямат години книжка още обаче в свободното си време обикалят с колелото по моргите да търсят шпер за 325 от което си личи че ентусизамът в кръвта е на нужното ниво .

Даве и аз познавам такива балъци дет нямат години за книжка :mhihi: ;) И ги е страх да карат из града . Пфу тъпаци .

Icco® написа:извън темата :arrow: снощи след сбирката едно купе Е36 с номер 1580 се опитваше да ме изпревари но явно нямаше нужният натиск върху десният педал пожелавам му успех следващия път и да се обажда дет се вика от една порода сме а се задминаваме по улиците като непознати :)

Ицо къде това бе , къв тоз оптимист:shock: , я разправяй подробности !!!

Аз неска бях на плаж с едно момиче и и викам да ходим на трета буна пред " Фенерите " , ама тя - не много ми е далеч , много ше вървим - отидохме на 2-ра буна , та аз през цялото време гледах пътя за твойта кола , Ицо . Видях ена подобна с други джанти , после видях ена същата кат твойта и дори тръгнах да бягам по пясъка че да стигна до алеята преди да си минал , ама кат стигнах улицата и колата дойде от другата страна на заведенията видях че съм объркал цвета от далечината - беше зелена :shock:

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 21 Юни 2006, 17:49

BraZeN ти недеи насъсква хората дето нямат книжка да карат из Варна щото виждаш сам че не е желателно да се прави а относно плажа там съм само събота и неделя след 2 като тази неделя ще сам в София и Монтана

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия