сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Icco® написа::) ами какво да ти кажа по принцип шоуто се случва доста често утре мисля да званна на корадо и да се метнем 1 час по рано на полигона на стадиона или долу на почивка мкар че и на двете места да ви кажа не остана асвалт![]()
![]()
за повече инфо ще се чуем утре към 6![]()
Днеска що не се обади колега малко неприятно ме върза ...
Не знам как ще се реваншираш

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Просто се наложи да работя доста повече от колкото трябваше и изключих от всякаде но а реванша не се притеснявй

- Icco
- Музикално деформиран
-
Днес дрифта се състоя около обяд на същото място но за кратко само 1 чифт гуми успяхме да стопим после куките ни развалиха кефа
остана да се видим обичаините заподозрени на обичайното място по обичайното време
ииии естествено

остана да се видим обичаините заподозрени на обичайното място по обичайното време

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
- Icco
- Музикално деформиран
-
Кадето бяхме и миналата събота
на 3-та буна заведението се казва фенера към 20.30 сме там
тази събота се събрахме 3 маси при което сервитьорката стана разногледа и естествено обърка поръчките тотално
на 3-та буна заведението се казва фенера към 20.30 сме там
тази събота се събрахме 3 маси при което сервитьорката стана разногледа и естествено обърка поръчките тотално
- Icco
- Музикално деформиран
-
Ето какво се случи днес часове преди збирката точно на мястото кадето се събираме виновен е идиота с белите гащички които реши да влиза с дрифт там кадето трябва да се мине с 10 на 1-ва предавка
отнесаха го една лагуна която изхварча на около 5 метра назад в пясъка и пикапчето което виждате а за Е34-ката какво да кажа шофиорчето да му мисли само акта ще му е над 800лв отгоре на това се държа супер агресивно с тълпата а тя просто незнам как не се нахвърли отгоре му

отнесаха го една лагуна която изхварча на около 5 метра назад в пясъка и пикапчето което виждате а за Е34-ката какво да кажа шофиорчето да му мисли само акта ще му е над 800лв отгоре на това се държа супер агресивно с тълпата а тя просто незнам как не се нахвърли отгоре му
- Icco
- Музикално деформиран
-
Само да добавя че лагуната която изхвърча в пясъка спря на 1 метър от люлките кадето имаше деца които си играеха !!!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Icco
- Музикално деформиран
-
Дали от ника дали от нещо друго ама наистина вапроса е глупав
Естествено че може да доидеш , при нас има хора които дори нямат години книжка още обаче в свободното си време обикалят с колелото по моргите да търсят шпер за 325 от което си личи че ентусизамът в кръвта е на нужното ниво .
Та добре си дошъл
извън темата
снощи след сбирката едно купе Е36 с номер 1580 се опитваше да ме изпревари но явно нямаше нужният натиск върху десният педал пожелавам му успех следващия път и да се обажда дет се вика от една порода сме а се задминаваме по улиците като непознати 
Естествено че може да доидеш , при нас има хора които дори нямат години книжка още обаче в свободното си време обикалят с колелото по моргите да търсят шпер за 325 от което си личи че ентусизамът в кръвта е на нужното ниво .
Та добре си дошъл

извън темата

Icco® написа:Естествено че може да доидеш , при нас има хора които дори нямат години книжка още обаче в свободното си време обикалят с колелото по моргите да търсят шпер за 325 от което си личи че ентусизамът в кръвта е на нужното ниво .
Даве и аз познавам такива балъци дет нямат години за книжка

Icco® написа:извън тематаснощи след сбирката едно купе Е36 с номер 1580 се опитваше да ме изпревари но явно нямаше нужният натиск върху десният педал пожелавам му успех следващия път и да се обажда дет се вика от една порода сме а се задминаваме по улиците като непознати
Ицо къде това бе , къв тоз оптимист:shock: , я разправяй подробности !!!
Аз неска бях на плаж с едно момиче и и викам да ходим на трета буна пред " Фенерите " , ама тя - не много ми е далеч , много ше вървим - отидохме на 2-ра буна , та аз през цялото време гледах пътя за твойта кола , Ицо . Видях ена подобна с други джанти , после видях ена същата кат твойта и дори тръгнах да бягам по пясъка че да стигна до алеята преди да си минал , ама кат стигнах улицата и колата дойде от другата страна на заведенията видях че съм объркал цвета от далечината - беше зелена

- Icco
- Музикално деформиран
-
BraZeN ти недеи насъсква хората дето нямат книжка да карат из Варна щото виждаш сам че не е желателно да се прави а относно плажа там съм само събота и неделя след 2 като тази неделя ще сам в София и Монтана