Колеги с е34 помагайте нещо ме мъчи вече 3 седмици
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vikenso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e34 Renaut Megane Lada 2106
- Мечтае да кара: Kawasaki zx14r
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Колеги с е34 помагайте нещо ме мъчи вече 3 седмици
Лично аз не бих си дал 34-ката, при положение че ми е била вярна толкова време, но ако ти е омръзнала вече и искаш нещо по-ново вземи Е39. 
По принцип не съм фен на дизелите и нямам наблюдения над този мотор, но за мен Е34 си е Е34

По принцип не съм фен на дизелите и нямам наблюдения над този мотор, но за мен Е34 си е Е34

ATR-42/72
Колега, никой не може да ти го каже това. От моите очи нещата са така: 39-ката е една от колите с най-красив интериор (от тия дето са достъпни за простолюдието
), докато 34-ката си лъха на 80-те години. Окачването на 39-ката е доста локумено, в сравнение с на дъртата баба. Ако имаш газ, разход също не те бърка. Иначе 3-ката дизел е не лош мотор, въпросът е как ги чувстваш нафтите. Мен лично ми се повръща от миризмата.
Иначе върви доста повече от 20-ката, спор няма. Разходите ги разправят 10-тка градско, 7 навън.
Като визия твоята изглежда много чистичка и ми се струва, че добре я гледаш. Да не стане да си дадеш здрава кола за счупена такава. Иначе конкретно тоя цвят повече ми харесва как стои на Е39.

Като визия твоята изглежда много чистичка и ми се струва, че добре я гледаш. Да не стане да си дадеш здрава кола за счупена такава. Иначе конкретно тоя цвят повече ми харесва как стои на Е39.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Пресметни си разходите колега и ако смяташ, че Е39 е в добро здраве - метай се
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Колега, най-хубаво е и двете
, но ако не можеш да си позволиш да ги поддържаш става от два стола на земята.
Ако трябва да избираш, прецени какво искаш и от какво имаш нужда - по-модерен, по-комфортен и по-вървящ автомобил или бъдещ йънгтаймер с много душа и характер.
Тая конрететната Е39-ка нещо ме съмнява, защото салона е сменян (бил е сив) и черупката на страничното огледало липсва, така че не знам как е поддържана

Ако трябва да избираш, прецени какво искаш и от какво имаш нужда - по-модерен, по-комфортен и по-вървящ автомобил или бъдещ йънгтаймер с много душа и характер.
Тая конрететната Е39-ка нещо ме съмнява, защото салона е сменян (бил е сив) и черупката на страничното огледало липсва, така че не знам как е поддържана

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Да тази комбинация на сиво и бежаво е гадна и определено не е заводска.Е34-ката ти е доста по-евтина за поддръжка а скъпите и части ги има втора употреба за малко пари.Виж данъка на 184 коня колко ще е...Е34-ката ако и сложиш газов инжекцион става доста евтина за каране а с тая нафта от 3 лв....
Като цяло мисля че Е34 е по-здрава и с малко електроника и датчици...Неща които се прецакват и са скъпи при Е39.Ако си много навит да вземеш Е39 нека поне е за някоя която е много запазена и си заслужава...
А защо не направо Е38 

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
мятай се смело на 3ка Д-то ... диагностицирай го ... махни ПДФ-а обслужи си я.. и няма да съжалявашш...
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- black hawk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525d
Колега, и с двете ръце съм за E-34. Едно, че това е любимият ми модел и второ, че екземпляр като твоя рядко се среща. Казвам го, защото от много време си търся точно такава от последните седани с facelift. Е-39 под път и над път, а лачена Е-34 не се среща всеки ден. Все пак както си прецениш, но това е моето мнение успех. 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
И кат фърли 39-та дюзи,глава или турбо,направиш неколко пъти рейка или хидравлична помпа и на човек почва да му се реве за 34-та 

ТДС - Турбо Див Селянин
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Не съм чел мнения и няма да се хващам, ама е39-та става само за едно - донор!
И то ако е поне 2,8
И то ако е поне 2,8

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
категорично .Че е стара баба стара е но едни 3 000-4 000лв могат да я направят умопомрачаваща,заедно със всичките му дреболии и изпипвания,естествено и ДВГ 2.8 или нещо по-голямо..Е39 е далеч от 34 в доста насоки,не споря че има предимства но Е34 си е Е34.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Сам да си прецениш... всеки си говори неговите си... ако ти допада - взимай я. Лично аз бих предпочел Е38 

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
Ненко Вранков написа:Сам да си прецениш... всеки си говори неговите си... ако ти допада - взимай я. Лично аз бих предпочел Е38

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
///MILEN написа:Ненко Вранков написа:Сам да си прецениш... всеки си говори неговите си... ако ти допада - взимай я. Лично аз бих предпочел Е38
![]()
![]()
+1

Alexch написа:Колега, най-хубаво е и двете...
Аз съм на същото мнение! Ако можеш да задържиш Е34 - направи го. Аз си пазя моята, въпреки че карам по-големите й сестрички

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2