Не достига мощност 2.0д/136к.с.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Jizko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 - печка
Не достига мощност 2.0д/136к.с.
Здравейте колеги,
имам следния проблем.Когато реша да я цедя на 1-2 при достигане на 4200-4300 оборота забива муцуната все едно има ограничение.Ако пък реша да пусна климатроника няправо умира.Карам ли си спокойно все едно всичко е ок.Някой да има представа за какво става въпрос - да е имал такъв проблем
За BMW E46 2.0d/136k.c става въпрос
имам следния проблем.Когато реша да я цедя на 1-2 при достигане на 4200-4300 оборота забива муцуната все едно има ограничение.Ако пък реша да пусна климатроника няправо умира.Карам ли си спокойно все едно всичко е ок.Някой да има представа за какво става въпрос - да е имал такъв проблем
За BMW E46 2.0d/136k.c става въпрос
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Не достига мощност 2.0д/136к.с.
Първо провери дебитомера колега и после вече трябва да се види как работи ГНП-то.
Аз го имам същия проблем на една 136 кс вече две помпи сменям и все едно и също и с едната точно това правеше на 4000 оборота спираше докато пък с другата не можа да запали, но първо провери дебитомера защото той като не работи коректно или вкарва повече въздух или по малко и тогава може от него да спира във високите.
Можеш да му откачиш буксата и да караш така да я пробва, но на този мотор за да си сигурен на 100 процента за дебитомера трябва да се гледа в движение или пък да го смениш с друг от кола която го няма този проблем.
Аз го имам същия проблем на една 136 кс вече две помпи сменям и все едно и също и с едната точно това правеше на 4000 оборота спираше докато пък с другата не можа да запали, но първо провери дебитомера защото той като не работи коректно или вкарва повече въздух или по малко и тогава може от него да спира във високите.
Можеш да му откачиш буксата и да караш така да я пробва, но на този мотор за да си сигурен на 100 процента за дебитомера трябва да се гледа в движение или пък да го смениш с друг от кола която го няма този проблем.
- cekio
- Потребител
-
- Кара: уличен хулиган
- Мечтае да кара: по-голям хулиган
и за мен е дебитомерче
провери си го

- GGPTT
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M3
Филтър за картерни газове сменил ли си ? Попринцип се смяна 50000 км. струва 95 лв. в дару кар. иначе ходи на диагностика и ще ти кажат .
- Transporter 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 330 xd
според мен е зацапано турбото или клапана не работи
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
Най-добре да се започне с диагностика и да се видят живите данни на дебитомера в движение, ако е от него почистване/смяна и проблема е решен.Ако не е от него трявва да се търси нещо механично.По принцип не е ли нормално на 4000 об. да спира да се развърта мотора, защото при мен е така, пък и нали е дизел 

- Jizko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 - печка
bmw_760il написа:Най-добре да се започне с диагностика и да се видят живите данни на дебитомера в движение, ако е от него почистване/смяна и проблема е решен.Ако не е от него трявва да се търси нещо механично.По принцип не е ли нормално на 4000 об. да спира да се развърта мотора, защото при мен е така, пък и нали е дизел
Не е нормално колега да забива муцуната преди червения сектор.Имам 3-ма приятели със същите коли и ги вкарват яко в критичните.Съвсем друго е
7 мнения
• Страница 1 от 1