Малко страхотии
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Малко страхотии
Значи ще ви разкажа за няколко неща които видях на последък и се изумих за пореден път от истинската марка
:):)
Моткам се аз в Събота по Горубляне - пазара за таратайките естествено - и както си зяпах безцелно насам натам, по едно време погледа ми се прикова към един автовоз. Ама не какъв да е автовоз натоварен с ударени орлета без крила примерно. Чисто нов автовоз, но не той е важен всъщност, ами стокатат на него пичовеее.
Отгоре имаше 3 новички петицииии. а отдолу още една майкооооо.
Взе ми се здравето. За гарнитура се подвизаваха две Х5 и едно Е46 небрежарката
:):):)
Направо се изкефих максимално започнах да обикалям около автовоза и да подскачам като някое малко дете около сладоледена количка
:):) а и хората не ме гледаха особенно хубаво
Нищо имах щастието да им се полюбувам известно време
:)
Всичките бяха 3.0 дизелови и бензинови
:):):) имаше и една черна, което изглеждаше най-яко
Ехххх само това ми остава да кажа
Другото което видях вчера съвсем прясно беше една нова седмица - аа не каква да е ами... АЦ Шнитцер (как изглежда само на български
:):):)) невероятен автомобил отново нямах много време да го разглеждам щото бяхме на светофара зад НДК-то и много бързо светна зелено, а то още по-бързо изчезна
Опитах се да го видя на следващия светофар, но уви ония шофьора сигурно си беше вече в къщи
Ей луди автомобили се засичат по софийските улици

Моткам се аз в Събота по Горубляне - пазара за таратайките естествено - и както си зяпах безцелно насам натам, по едно време погледа ми се прикова към един автовоз. Ама не какъв да е автовоз натоварен с ударени орлета без крила примерно. Чисто нов автовоз, но не той е важен всъщност, ами стокатат на него пичовеее.

Отгоре имаше 3 новички петицииии. а отдолу още една майкооооо.
Взе ми се здравето. За гарнитура се подвизаваха две Х5 и едно Е46 небрежарката

Направо се изкефих максимално започнах да обикалям около автовоза и да подскачам като някое малко дете около сладоледена количка

Нищо имах щастието да им се полюбувам известно време

Всичките бяха 3.0 дизелови и бензинови

Ехххх само това ми остава да кажа

Другото което видях вчера съвсем прясно беше една нова седмица - аа не каква да е ами... АЦ Шнитцер (как изглежда само на български

Опитах се да го видя на следващия светофар, но уви ония шофьора сигурно си беше вече в къщи

Ей луди автомобили се засичат по софийските улици

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Mr.White написа:Колите добре ама какви хора ги карат,да ти се дореве.
Какво им е на хората, намерили са начин да имат пари и да си купуват коли и това е... по същата логика те могат да кажат погледни го тоя къв е по твой или мой адрес
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ОО пич, и ти ли гледаш в чуждите паници...
Предлагам ти да пробваш, пък за парите ще се разберем
Предлагам ти да пробваш, пък за парите ще се разберем
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
temata
темата заби в друга посока..........
7 мнения
• Страница 1 от 1