Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Re: Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив
Не успя с по-малко ЕТ да намериш ... поне сложи едни фланци от дискове изрязани 5-6мм да слязат на ЕТ 19-20 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Е от изрязани дискове не е най-добрия вариант за фланци 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Е от изрязани дискове не е най-добрия вариант за фланци
Кво разбираш ти от фланци?! Треа само да е голем флекса!

Към автора: Тия жанти са 16-ки ли?! Пружините са от опел, нали?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
То аз като цяло не разбирам от автомобили, но съм чел много форума и вече започвам да си вярвам.
От фланци не разбирам, само знам, че джанта 7ж с ет25 ако е 16ска и опира в макферсона има друг проблем, който не се оправя с фланци
За пример жанта 7.5ж с ЕТ35 опира в макферсона, в случай че е тоя "коравия" на 52мм. Ама опира съвсем мънинко, най-добре да се пилне с някой пиличка за метал Топмастер или пък с повечко шкурка.
ПС: Пружинките от Опел Вектра пасват като плесница на орка. Къде къде по-добрия вариант от пружини свалени от е46.
От фланци не разбирам, само знам, че джанта 7ж с ет25 ако е 16ска и опира в макферсона има друг проблем, който не се оправя с фланци

За пример жанта 7.5ж с ЕТ35 опира в макферсона, в случай че е тоя "коравия" на 52мм. Ама опира съвсем мънинко, най-добре да се пилне с някой пиличка за метал Топмастер или пък с повечко шкурка.
ПС: Пружинките от Опел Вектра пасват като плесница на орка. Къде къде по-добрия вариант от пружини свалени от е46.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Колега, мани ги хейтърите, ами пусни некоя снимка, да оплакнем очите. 

- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Стига , точно ти ли да оплакнеш окото ,това едва ли ще се случи някога ..... 

staisa написа:Стига , точно ти ли да оплакнеш окото ,това едва ли ще се случи някога .....
Зависи от снимките, по едно време пускаше Е30-ката с едни девойки...

Не че Е30-ката не е лъскачка, ама друго си е да има и фиешън арт...

Ако са готови е декалите за някоя фотосесийка, ще стане супер, особено ако има и снимки in motion от дрифта и т.н., айде че се размечтах...

- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 COUPE
- Мечтае да кара: Е30 COUPE
- Детайли за колата: M пакет
пружините са верно "TONY SPORT PERFORMANCE" (опелските ги няма вече, в багажника са ми Тони,тря мина да ти ги оставя +...)
тука 2 дена малко се забатачихме с ръчната поради грешен избор на помпа но днеска я сменихме с такава 5/8 ми сивикова и сичко е ток,досега имаше "handbrake time" и е много по весело и по различно с хидравличната ръчка..
декалите са готови утре ги зимам и почвам облепяне,надявам се "Фотографа" ми да понаправи някой друга снимка я тя била моушън,я блър..абе напрао арт хихи...
джантите тея жълтите/зелени са ет25 7j 15 ки и са за отзаде само,там не упират
,2 броя са зех ги тънко 
фланци ще гледам да намеря но парите много бързо привършват...
ето една снимка в бързината,скоро повече

тука 2 дена малко се забатачихме с ръчната поради грешен избор на помпа но днеска я сменихме с такава 5/8 ми сивикова и сичко е ток,досега имаше "handbrake time" и е много по весело и по различно с хидравличната ръчка..
декалите са готови утре ги зимам и почвам облепяне,надявам се "Фотографа" ми да понаправи някой друга снимка я тя била моушън,я блър..абе напрао арт хихи...
джантите тея жълтите/зелени са ет25 7j 15 ки и са за отзаде само,там не упират

фланци ще гледам да намеря но парите много бързо привършват...

ето една снимка в бързината,скоро повече

Имам дистанционни фланци от дурал 4х100, 30 мм., направени с фаски за централния отвор и към главината, и към джантата. С тях направо ще заспят тия джанти, ще понапълнят калниците и няма да опират никъде. Имам и комплект дълги шпилки за тях с гайките, ОМП. Лошото е че са само 7, едната се заовчи, но на нейно място може да си направиш къстъм шпилка при бай стругар или да сложиш дълъг болт.
Ако решиш нещо можем да измислим някаква по-фиешън цена. 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
аз имам интерес но покажи бележка от дару щото аз само оргинални части бих си сложил а не да рискувам живота си на къстам шпилка или на баи стругар ..въпреки че ми е добър приятел и си пиеме презден 

bedrock city racing
bigmurzi написа::OT: ти ся ще храниш или ще си пробутваш счупените работи на къси парички ?
Нито едното, нито другото. Просто се опитвам да помогна на колегата

///ivanE30 написа:аз имам интерес но покажи бележка от дару щото аз само оргинални части бих си сложил а не да рискувам живота си на къстам шпилка или на баи стругар ..въпреки че ми е добър приятел и си пиеме презден
Те са пробвани, държат...

Па човека винаги може да си поръча една шпилка ОМП с гайката, ще му кажа откъде и колко 10 лв. струва бройката.

Ей, човек да не предложи помощ, веднага ще се намерят акаунти, които да опорочат всичко.

- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 COUPE
- Мечтае да кара: Е30 COUPE
- Детайли за колата: M пакет
apostate написа:bigmurzi написа::OT: ти ся ще храниш или ще си пробутваш счупените работи на къси парички ?
Нито едното, нито другото. Просто се опитвам да помогна на колегата! Не съм ги пуснал никъде за продаване. Те леб и вода не искат.
///ivanE30 написа:аз имам интерес но покажи бележка от дару щото аз само оргинални части бих си сложил а не да рискувам живота си на къстам шпилка или на баи стругар ..въпреки че ми е добър приятел и си пиеме презден
Те са пробвани, държат...![]()
Па човека винаги може да си поръча една шпилка ОМП с гайката, ще му кажа откъде и колко 10 лв. струва бройката.![]()
Ей, човек да не предложи помощ, веднага ще се намерят акаунти, които да опорочат всичко.
пиши ми на лично снимки и крайна цена и ако даваш само два пак за два цена

и така днеска почнах да облепям колата,добре се получава