850 Гордост и предрасъдъци
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: 850 Гордост и предрасъдъци
IceMan_SF написа:а знае ли се дали е в движение и защо стои там?
Аз съм питал - отговора е - Ами незнам те шефовете са я оставили тука... според мен тая кола не е редовна , но жалкото е че е така я разкостиха а и честно казано ме съмнява мотора да е там още

- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
toni5225 написа:тази кола я видях за първи път през 90 година, казах си, че ще си купя такава един ден, направих го през 2007. Автомобила е уникален, когато го изкарам на улицата хората се снимат с него, когато го карам няма такова удоволствие. Само този, който го е правил знае какво е.
Щом и до ден днешен тази кола дава такъв кеф,представям си изживяването да я имаш и караш,когато е била току що излязла на пазара....

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Тва БМВ го видях за пръв път като малък, значи е било почти чисто ново тогава. Беше невероятно. Звука беше убийствен. Беше черно като смъртта
Кола мечта 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

toni5225 написа:тази кола я видях за първи път през 90 година, казах си, че ще си купя такава един ден, направих го през 2007. Автомобила е уникален, когато го изкарам на улицата хората се снимат с него, когато го карам няма такова удоволствие. Само този, който го е правил знае какво е.
Колега това си е неква гавра тука с феновете на марката не мислиш ли? Първо като собственик на 8ма серия не мисля, че би написал само два реда и то с такъв словоред, че направо да се застреляш.. не става ясно къде си я видял за първи път като през 90та година в Германия стартира модела 850i и сигурно в България не е имало такава чак до 95та

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Автора, я пусне - я не.
Аз ще пусна една, че за четене нищо интересно няма, поне за гледане да има

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Dpy написа:Автора, я пусне - я не.
Замислям се сериозно за такива джанти като я гледам тая снимка .
п.п Интересно що ли няма мигачи на калниците тая

- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
Витанов написа:toni5225 написа:тази кола я видях за първи път през 90 година, казах си, че ще си купя такава един ден, направих го през 2007. Автомобила е уникален, когато го изкарам на улицата хората се снимат с него, когато го карам няма такова удоволствие. Само този, който го е правил знае какво е.
Колега това си е неква гавра тука с феновете на марката не мислиш ли? Първо като собственик на 8ма серия не мисля, че би написал само два реда и то с такъв словоред, че направо да се застреляш.. не става ясно къде си я видял за първи път като през 90та година в Германия стартира модела 850i и сигурно в България не е имало такава чак до 95тапри положение, че към днешна дата 8ците се броят на пръсти.. ако си сериозен и наистина имаш Е31 то би я показал в цялата и красота..
И аз съм на същото мнение и за да докажеш че не си поредната форумна фантазия дай реални снимки.
vvaskoo написа:Замислям се сериозно за такива джанти като я гледам тая снимка .
За мигачите, не знам от какво зависи, като ги гледам по снимки са 50/50 със и без

Иначе за джанти, освен горния модел, тези също и отиват много.

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
vvaskoo написа:Dpy написа:Автора, я пусне - я не.
Замислям се сериозно за такива джанти като я гледам тая снимка .
М Паралел си е ултимативна джанта за BMW от тези години(независимо дали ше е е34,е32,е31,е38 и т.н.)Мигачите на калниците мисля,че са само за Италия.
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
"Колега това си е неква гавра тука с феновете на марката не мислиш ли? Първо като собственик на 8ма серия не мисля, че би написал само два реда и то с такъв словоред, че направо да се застреляш.. не става ясно къде си я видял за първи път като през 90та година в Германия стартира модела 850i и сигурно в България не е имало такава чак до 95та
при положение, че към днешна дата 8ците се броят на пръсти.. ако си сериозен и наистина имаш Е31 то би я показал в цялата и красота.. "
Наско Сираков караше мисля в зората на демокрацията , а във Варна имаше две налични за продаване на едно автоизложение пак тогава ...

Ето една доста компетентна оценка на е31 от автора на темата

toni5225 написа:Здравей, имам такава кола, уникална е. Ако можеш да се сдобиеш с такава, не се замисляй. По нея няма никаква разлика от 7, 5 а та дори и от 3 та серия. Това което имам аз като инфо е, че БМВ нямат 12 цилиндров мотор към датата когато я правят и понеже са много "тъпи" сглобяват агрегата от два 6-ка. все едно си имаш 2 325-ци. Има и други рев решения но като я вземеш ще разбереш. Успех.
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
В Свищов има 850Ci стояща от 5 години в гараж на един познат и за колата се поръчва компресор , че и боди кит , че и интериора е изваден и ще се поръчва нов
. Момчетата в форума от Свищов , знаят за какво става на въпрос предполагам , жал ми е само че колата не е излизала толкова години от гаража 

Ba4oIlia написа:Наско Сираков караше мисля в зората на демокрацията , а във Варна имаше две налични за продаване на едно автоизложение пак тогава ...
Да до колкото знам даже на Наско е първото такова БМВ в БГ и това е и първото такова БМВ което съм го разглеждал от близо.Неговото беше черно 850i може би и оттогава съм и толкова запален фен на марката

//M_Power написа:Ba4oIlia написа:Наско Сираков караше мисля в зората на демокрацията , а във Варна имаше две налични за продаване на едно автоизложение пак тогава ...
Да до колкото знам даже на Наско е първото такова БМВ в БГ и това е и първото такова БМВ което съм го разглеждал от близо.Неговото беше черно 850i може би и оттогава съм и толкова запален фен на марката
.. първото беше на фатик...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5