Колеги, моля ви помагайте!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги, моля ви помагайте!
Здравейте! Може ли няйкой да даде съвет за моята колица - 330d, 184 к.с. Проблемът е в това, че след един час в София (градско каране) колата спира да върви. Дори, ако съм под наклон и съм на директна се движи назад. Когато я изпъна се усеща как се товари мотора но не ще и не ще. Има едно закъсняло натоварване след като съм дал газ. Известно време преди това карах със скъсано маркуче на вакума, но го оправиха, после колата литна. Но това докато загрее хубаво. Интересното е, че когато е студена и след като е загряла, няма проблем, върви та се къса. Проблемът идва след около 20-30 минути след като е загряла. Къде ли не ходих на диагностика нищо и нищо.... Правих и скоростите преди известно време, всичко е сменено ново... На компютъра в "Хед" не излиза нищо.... къде да ходя на диагностика вече не знам... Само си хода и по 30-40 лева кихам ... разболях се! Бллагодаря предварително 

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: Колеги, моля ви помагайте!

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Отлично предложение, но преди да идеш при него седни и си напиши внимателно какво си правил по колата досега, къде си го правил, сменяни части, какво точно става с колата напоследък.
Разбирам, че Димитров е в час! Може ли адрес и някакъв телефон на човека. Аз си мислих да мина през Бош и Камор или Дару... така и така съм тръгнал.... 

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Там не е много за ходене+това тука има доста хора които са по навътре дори от баварските инженери създали тази кола
Имаш лично за номера на Иван Димитров

Имаш лично за номера на Иван Димитров

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Много вероятно да е от дюзи. На мой приятел колата му правеше същото - спира да върви, пали трудно...и всичко това като загрее. Студена ли е - върви добре.
Дюзите в ИНПА излизали перфектни, но...при отваряне на маркучите за обратна нафта - въртене на стартер за запалване - ставало страшен фонтан.
Кажи ако има развитие по темата.
Дюзите в ИНПА излизали перфектни, но...при отваряне на маркучите за обратна нафта - въртене на стартер за запалване - ставало страшен фонтан.
Кажи ако има развитие по темата.
Спомням си, че на диагностиката в Хед, масторът ми каза, че показвало грешка в подгряването... но нищо повече не обясни... ще видя тази седмица ще се обадя на Димитров да видя и той какво ще каже... но е хубаво да имам някаква представа от какво би могло да е...
8 мнения
• Страница 1 от 1