Въпрос относно микрофон (гсм) в е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BAPA

Въпрос относно микрофон (гсм) в е39

Мнение от Ludiq_Violin » 19 Апр 2012, 18:00

Здравейте колеги,имам следния вапрос.Колата ми е е39 комби със гсм система и имам микрофон до централните плафони на тавана но незнам от каде се включва,като ме набират да говоря директно в от колата а не да вгигам гсм-а.иначе гсма си работи набира/набират ме,музиката в колата спира като звънни но не знам от каде се пуска.ако някой от вас има представа и знае как се включва моля да помогне.Благодария предварителни на всички които помогнат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос относно микрофон (гсм) в е39

Мнение от tsb_bg » 19 Апр 2012, 19:08

За да ползваш фабричното HANDSFREE трябва да отговориш (приемеш разговора) през MID-a или NAVI-то.
Същото е ако набираш номер или избираш абонат от телефонната книга (паметта на SIM картата)
Ако вдигнеш слушалката по време на разговора или отговориш директно от нея не можеш да се върнеш обратно към HANDSFREE-то

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ludiq_Violin » 20 Апр 2012, 21:16

Ще опитам отново,защото последния път ако не се лъжа колега опитах да вдигна от МИД-а,но май затворих.Благодария за вниманието колега ще пиша утре след като опитам пак. :clap: :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: i3 120ah 2019

Мнение от DaveMF » 20 Апр 2012, 21:28

Вдига се като натиснеш веднъж копчето за гласово набиране на волана или веднъж копчето на централния компютър. Тогава и слушалката става червена (ако имаш такава) и лампичката, която мига червено, когато телефона е изключен, свети постоянно зелено докато говориш.

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525d M-Sport

Мнение от tazzboy » 20 Апр 2012, 23:05

DaveMF написа:Вдига се като натиснеш веднъж копчето за гласово набиране на волана или веднъж копчето на централния компютър.
:yes:
DaveMF написа:Тогава и слушалката става червена (ако имаш такава) и лампичката, която мига червено, когато телефона е изключен, свети постоянно зелено докато говориш.

За тва не съм съгласен. Когато е червена лампичката означава че телефона не е активен (може да е сим карта която телефона не ја препознава или проблем с контактите на сим картата с централата или проблем с самия телефон), жълта когато телефона е изгубил сигнал с оператора (когато хване сигнал ще си светне зелено), и зелена когато телефона (сим картата) е в ред и е активен. Говоря за MID

Ludiq_Violin написа:Здравейте колеги,имам следния вапрос.Колата ми е е39 комби със гсм система и имам микрофон до централните плафони на тавана но незнам от каде се включва,като ме набират да говоря директно в от колата а не да вгигам гсм-а.иначе гсма си работи набира/набират ме,музиката в колата спира като звънни но не знам от каде се пуска.ако някой от вас има представа и знае как се включва моля да помогне.Благодария предварителни на всички които помогнат.

Колега ето ти линк за телефон на е39 .pdf файл. http://www.bmwclub.lv/files/autotelefon ... s_2001.pdf На германски е :paranoid: ако можеш нещо да разбереш... (не знам с къв тел си а и не можех да намерам на английски .pdf) :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ludiq_Violin » 07 Май 2012, 23:08

със оригиналния гсм големия в средата на подлакътника.благодаря за отзивите
Изображение

Назад към E39