Ел. седалки Е38?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Ел. седалки Е38?
Здравейте колеги!Въпросът ми е как точно са захванати пластмасите на ел. седалките на Е38 за седалката?Имам предвид пластмасите на който са копчетата на ел. седалката.Ако някой знае от къде мога да си взема нови,нека сподели,тъй като я взех със счупени такива.И другият ми въпрос е как работи това "надуване"?
Re: Ел. седалки Е38?
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/135542
Пиши ми едно лично за пласмасите ,че имам едни излишни.
Пиши ми едно лично за пласмасите ,че имам едни излишни.
Колега, ще питам тук да не отварям нова тема. Знае ли някой се натяга машинката която прибира колана или направо нова?
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
Disasterr написа:Колега, ще питам тук да не отварям нова тема. Знае ли някой се натяга машинката която прибира колана или направо нова?
Дам добър въпрос

По едно време колана на шофьорската седалка спря да се прибира нормално, но това стана като си играх с регулирането на колана на колонката на вратата.
Там нали има една пластмаса, която се движи нагоре-надолу. Няколко пъти я раздвижих от край до край и колана почна да се прибира нормално. Оттогава не се е развалял.
Там нали има една пластмаса, която се движи нагоре-надолу. Няколко пъти я раздвижих от край до край и колана почна да се прибира нормално. Оттогава не се е развалял.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Колана се движи заедно със седалката,понякога се измества едно стоманено жило и затова не се прибира.Тогава трябва да се свалят корите на колана.
6 мнения
• Страница 1 от 1