BMW организира специален шофьорски тест
Модератор: Общи модератори
BMW-X5 написа:Ние сами се пуснахме![]()
![]()
Определено колата можеше още ,но и риска нарастваше ...
Пък и някой каза ама не мога да се сетя точно кой беше,че ще караме с малко над разрешената скорост от закона

Ако някой от бургаските полицай чете форума - съжалявам!
Просто държах да видя приблизително 30 човека ухилени до уши след тази отсечка и пълни с емоция като стигнахме обратно в шоуруума на Бова Кар.
Turturelo написа:BMW-X5 написа:Ние сами се пуснахме![]()
![]()
Определено колата можеше още ,но и риска нарастваше ...
Пък и някой каза ама не мога да се сетя точно кой беше,че ще караме с малко над разрешената скорост от закона
сега в Бургас нацелих полицай .. Лично моя километраж показваше 240 км/ч, за да направя място на всички да се засилят, съотвено пръв минах през полицайте мигайки и бибиткайки им, а след мен 11 BMW-та със скорост от около 200км/ч.
Ако някой от бургаските полицай чете форума - съжалявам!
Просто държах да видя приблизително 30 човека ухилени до уши след тази отсечка и пълни с емоция като стигнахме обратно в шоуруума на Бова Кар.
Добре де не можете ли да си изкарате разрешение за "бързо каране" както в другите държави? Или това могат да ви го дадат ако карат само професионални шофъори ?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BraZeN написа:ХЕХЕ Милене ти ше изкараш че бъдещите купувачи на тия коли трябва да ни благодарят заради " огромните усилия които положихме и заради отвратителното изживяване което бяхме принудени да търпим "![]()
Ех как искам по - често да ни принуждават да се подлагаме на такива " мъчения "
Разбира се, че трябва да са ни благодарни

Ако някой се нуждае от помощ за разработването на новият си автомобил да ни потърси- работата се върши качествено и в най-кратки срокове

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
ms написа: Да отбележа само, че във Варна колите бяха на по около 1100-1200 км.
В Плевен бяха по на 700-800

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
MaXimal написа:Добре де не можете ли да си изкарате разрешение за "бързо каране" както в другите държави? Или това могат да ви го дадат ако карат само професионални шофъори ?
такова разрешение като цяло в България няма, силно се съмнявам, че и на запад съществуват! Знам от къде ти е дошла идеята,но силно ме съмнява това, което писаха тук по вестниците! Трябва или полицейски кортеж или патрулка поне отпред.
По принцип ако трябва да съм напълно честен, това е много неразумно и дори опасно, защото нямам представа кой как кара, какви реакции има и на каква дистанция ще се движи от колата пред него. Съответно като налетяхме на полицайте в Бургас някой от хората скочиха на спирачките инстиктивно и на последните няколко човека в колоната очите им станали на компакт дискове виждащи 3-4 екстремно спиращи коли отпред, а те идват с 200 отзад. Като водеща кола трябва да карам значително по-бързо от останалите, за да им направя място, съответно да стресирам всичко живо, което има намерения да се изнася за изпреварване.
Във Варна примерно имахме на разположение магистрала (2 много широки ленти и аварийно), в Бургас обаче пътя беше само две ленти и то не толкова широки, като в едната имаше коли и избутаните в него платно от мен ме хранеха активно

В Плевен с повече от 170 почти не сме карали, но пък те бяха превилегировани от към упражнения.
Последна промяна Turturelo на 13 Юни 2006, 20:10, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Малеее чак сега видях темата,поразгледах снимки,попрочетох ...
Гледам снимка на Владо,Тошко X5-цата,Краси "чакала" и бат'Миленчо "ms"
доволни,доволни ехаааааа
Браво,много се радвам за положителните емоции
Никой нищо не каза за "лоша кола" 535d ...
Никой ли не усети бууста бе
Георги Пенчев
Гледам снимка на Владо,Тошко X5-цата,Краси "чакала" и бат'Миленчо "ms"

Браво,много се радвам за положителните емоции

Никой нищо не каза за "лоша кола" 535d ...

Георги Пенчев
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Пак съм изтървал
така е който не чете
Искам да попитам Turturelo в Бургас на кой път се е провел този шофьорски тест
...и дали ще се повтори 

Искам да попитам Turturelo в Бургас на кой път се е провел този шофьорски тест

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
Turturelo написа:Вие от Плевен имате най-голяма заслуга за състоянието на гумите ..Високоскоростните упражнения на едрата настилка на летището им взе акъла като цяло.
Аз затова не обичам много да ходя с мойта кола на летището

Penchev написа: Никой нищо не каза за "лоша кола" 535d ...![]()
![]()
Никой ли не усети бууста бе![]()
![]()
Георги Пенчев
Абе усетих го бууста ама след това като се качих на 330xi и забравих за всички други..... ама на мен сами слабост троиките и мие простено

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
GECATA BMW написа:Turturelo написа:Вие от Плевен имате най-голяма заслуга за състоянието на гумите ..Високоскоростните упражнения на едрата настилка на летището им взе акъла като цяло.
Аз затова не обичам много да ходя с мойта кола на летището
Penchev написа: Никой нищо не каза за "лоша кола" 535d ...![]()
![]()
Никой ли не усети бууста бе![]()
![]()
Георги Пенчев
Абе усетих го бууста ама след това като се качих на 330xi и забравих за всички други..... ама на мен сами слабост троиките и мие простено
а 330хd не ти ли се стори по-вървежно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
Sharo написа:а 330хd не ти ли се стори по-вървежно
Точно след 330xi се качих на 330xd и чесно дати не мисе стори да е по вървежно

330xi е с М-пакет и според мен това е от голямо значение а и звукъ на 6-така е невероятен

Sharpshooter написа:Пак съм изтървалтака е който не чете
Искам да попитам Turturelo в Бургас на кой път се е провел този шофьорски тест...и дали ще се повтори
Основно пътя беше от Бургас към Варна. Тръгване от дилъра на BMW - Бова Кар, кръговото на излизане към Варна, после се отбиваш от дясно и минаваш под един мост, полигон, където бях направил две упражнения, отново включване в Бургас-Варна пътя, покрай Сл.Бряг, Влас, на Ханска Шатра - кафе, торти и обратно до Бургас.
Принципно всяка година има Road Show. Така, че и до година сигурно ще има. Отделно се правят разни тестове и през годината, но това се организира от вносителя (Камор Ауто). Не мога да ти кажа кога и къде, защото не работя за тях вече, ако ме наемат като инструктор отново ще работя в България с тях, ако не .. здраве

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Penchev написа:...Никой нищо не каза за "лоша кола" 535d ...![]()
![]()
...
Ще ти отговоря така

На този тренинг за пръв път имах възможност да карам по-бързичко

За съжаление не успях да изпробвам подобаващо 330xi и 330xd

Последна промяна THUNDER на 14 Юни 2006, 9:34, променена общо 1 път
Live and let Die!