Голям борд- конверсия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Re: Голям борд- конверсия
на мен пък коп4етата не ми светят а вси4ки кру6ки за здрви,голямия борд си го направих само 4еса и датата да ми показва само бялата букса сам навързал НО коп4етата не светят какво може да е 

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Явно никой не може да ми помогне по моите въпроси, днес забелязах ,че и consum 1 i consum 2 не работят а Range работи и изписва колко литра ми остават... странна работа се получи ше гледам пак кое как съм вързал, но всичко е по-схемата..........

- praset
- Потребител
-
- Кара: 325 купе
- Мечтае да кара: е36 М-power, G63 AMG
Малко страничен въпрос, дано не се счете за спам. Неми работят мн от копчетата( гол. Борд.), имали оправия?
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
.::Братоев::. написа:Явно никой не може да ми помогне по моите въпроси, днес забелязах ,че и consum 1 i consum 2 не работят а Range работи и изписва колко литра ми остават... странна работа се получи ше гледам пак кое как съм вързал, но всичко е по-схемата..........![]()
На мен пък не ми изписва нищо като дам на Range,а колко литра трябва да имаш за да пише,мисля че под 15 литра и ти изписва само така -----.Нещо такова ама не съм сигурен

- ентусиаст
-
patkana1 написа:.::Братоев::. написа:Явно никой не може да ми помогне по моите въпроси, днес забелязах ,че и consum 1 i consum 2 не работят а Range работи и изписва колко литра ми остават... странна работа се получи ше гледам пак кое как съм вързал, но всичко е по-схемата..........![]()
На мен пък не ми изписва нищо като дам на Range,а колко литра трябва да имаш за да пише,мисля че под 15 литра и ти изписва само така -----.Нещо такова ама не съм сигуренЗа консумацията не ти изписва нищо като ги натиснеш ли??
На Range ти изписва дори и да имаш 5 литра - на мен вчера преди да заредя ми показа 36км.
А за консумацията , ДА като натисна не ми изписва нищо

- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
.::Братоев::. написа:patkana1 написа:.::Братоев::. написа:Явно никой не може да ми помогне по моите въпроси, днес забелязах ,че и consum 1 i consum 2 не работят а Range работи и изписва колко литра ми остават... странна работа се получи ше гледам пак кое как съм вързал, но всичко е по-схемата..........![]()
На мен пък не ми изписва нищо като дам на Range,а колко литра трябва да имаш за да пише,мисля че под 15 литра и ти изписва само така -----.Нещо такова ама не съм сигуренЗа консумацията не ти изписва нищо като ги натиснеш ли??
На Range ти изписва дори и да имаш 5 литра - на мен вчера преди да заредя ми показа 36км.
А за консумацията , ДА като натисна не ми изписва нищо
Значи е прецакан компа нещо,щото на мене не ми изписва нищо на Range а само 4 чертички ----...аз нямам идея от какво може да е

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Братоев свали си таблото и виж дали си вързал правилно кабелите към него, когато слагах моя бях объркал точно 1 кабел и имах твоя проблем.
Паткане бяхме се разбрали да се чуем като се върна във Варна
от днес официално пак съм варненец
ти според мен имаш същият проблем, след като насадих моя борд помагах на приятелчета за още няколко и досега честно казано освен с дефектни пиксели не съм виждал друг проблем по големият борд
Паткане бяхме се разбрали да се чуем като се върна във Варна

- ентусиаст
-
Coulthard написа:Братоев свали си таблото и виж дали си вързал правилно кабелите към него, когато слагах моя бях объркал точно 1 кабел и имах твоя проблем.
Ще го чекна пак колега, мерси

Колеги, не е дискутирано но има ли вариант да се задържи аналоговия часовник и да се сложи голям борд?
На око без да съм разглабял ми се струва, че поставката за очилата на външен габарит съвпада с тази на часовника. Идеята е борда да си влезе на мястото на часовника, а самия часовник да слезе долу на мястото на поставката за очилата и да си остане работещ и светещ часовник плюс цялостно работещ борд.
Е дали е възможно? Аз съм почитател на ръчни механични часовници и този ако може да остане бих му се радвал да ми показва времето също
На око без да съм разглабял ми се струва, че поставката за очилата на външен габарит съвпада с тази на часовника. Идеята е борда да си влезе на мястото на часовника, а самия часовник да слезе долу на мястото на поставката за очилата и да си остане работещ и светещ часовник плюс цялостно работещ борд.
Е дали е възможно? Аз съм почитател на ръчни механични часовници и този ако може да остане бих му се радвал да ми показва времето също

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
Искам да попитам за опцията на големия борд за разход. В момента колата е на газ и количеството бензин е малко (~10 литра).
Въпроса ми е дали ще може да се нагласи коректно разхода , спрямо газ ,защото в момента почти не я карам на бензин
Забелязал съм че разходомера ми показва що годе точно на бензин и газ (на газ е +1 литър някъде) - примерно карам с 120 на бензин и ми показва някъде 5 , а като превключа на газ при същата скорост и работа на мотора разхода се дига малко до към ~6-7
Въпроса ми е дали ще може да се нагласи коректно разхода , спрямо газ ,защото в момента почти не я карам на бензин

Забелязал съм че разходомера ми показва що годе точно на бензин и газ (на газ е +1 литър някъде) - примерно карам с 120 на бензин и ми показва някъде 5 , а като превключа на газ при същата скорост и работа на мотора разхода се дига малко до към ~6-7

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
kagebista написа:Колеги, не е дискутирано но има ли вариант да се задържи аналоговия часовник и да се сложи голям борд?
Може да се направи.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
stony1 написа:Може да се направи.
Може ли да опише подробно и да се добави тази конверсия в първия пост

Мъжът струва точно толкова,
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
kagebista написа:stony1 написа:Може да се направи.
Може ли да опише подробно и да се добави тази конверсия в първия пост
Окабеляването е елементарно. За самото преместване на аналоговият часовник, трябва да премеря дали пасва. Преди това обаче трябва да си намеря аналоговия часовник.
Българския вариант:
- lagoon82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 М3-Manual, е36 328 Hamann
- Мечтае да кара: кара ги вече
До колегите от варна който е сложил голям борд. Може ли някой да ми закачи големия борд аз съм със средния но си купих голям с кабелаците всичко е готово за слагане ако някой може да ми го закачи ще си платя. Тел. 0896675714
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Някой дали ще знае, как точно се отключват скритите менюта от подменю 19, че не ми отварят повечето
Нещо с въвеждане на дата и час май беше но не съм сигурен в последователността на въвеждане

Нещо с въвеждане на дата и час май беше но не съм сигурен в последователността на въвеждане