BMW CD BUSINESS ALPINE проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
BMW CD BUSINESS ALPINE проблем
Колеги,имам следния проблем с BMW CD BUSINESS ALPINE.Като закача cd-то и изписва само "PHONE" и стои каквото и да натискам.Имате ли представа как се излиза от тоя телефон?
Re: BMW CD BUSINESS ALPINE проблем
Преди работило ли е или сега си го взел и ти изписва това като го свържеш с колата?
- StelllsKi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i m43
- Мечтае да кара: X6 --- ----
на буксата отзад на 4ти пин има кабел бял/кафяв той е описан като telephone mute пробвай да го откачиш от буксата може и да има ефект предполагам цд то ти е влязло в режим на телефон точно от този кабел
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
StelllsKi написа:на буксата отзад на 4ти пин има кабел бял/кафяв той е описан като telephone mute пробвай да го откачиш от буксата може и да има ефект предполагам цд то ти е влязло в режим на телефон точно от този кабел
+1 ; Обаче има и вариант ЦД-то да се бъгнало ... Филипсите пък понякога пък захапват диск и не го пускат .. така или иначе, разкачай всичко и след това не връщай връзката с телефона, която колегата посочи

И аз така мисля за 4-пин, пробвай и кажи какво е станало.Иначе не се притеснявай да не би да е заключено, защото тогава надписа е друг.
Само с това сд е така да пише phone... пробвах друго сд няма проблем тръгва си веднага.
7 мнения
• Страница 1 от 1