Питане за печка 525Да 03
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- strik3rs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
Питане за печка 525Да 03
здравейте колеги на скоро открих че имам печка в колата..... въпроса ми е аз съм със тази навигация : http://prikachi.com/images/175/4636175A.jpg а печката ми е тази : http://prikachi.com/images/177/4636177j.jpg Въпроса е има ли някакъв начин на да я подкарам да тръгне дали на навигацията дали по друг начин? мерси колеги предварително
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: Питане за печка 525Да 03
а погледна ли печката дали е там, намира се под задната част на подкалника на предно ляво колело, по принцип се включва автоматично при температура под 7 градуса, и се гаси когато мотора достигне 70 градуса, може и от навигацията но от там как става да кажат колегите които имат нави
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
Това не е оригинална навигация на BMW което означава, не може да управлява нищо от оригиналните аксесоари на BMW (телефон, печка, ВС и т.н.)
Оригиналната навигация или MID-a могат да управляват печката (таймер 1 и2)ако е отключена софтуерно или може да се управлява дистанционно ако има инсталиран такъв модул.
Оригиналната навигация или MID-a могат да управляват печката (таймер 1 и2)ако е отключена софтуерно или може да се управлява дистанционно ако има инсталиран такъв модул.
- strik3rs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
добре колега ами ако сложа този модул ли какво е за дистанционно управлявение ще стане ли ?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
tsb_bg написа:Това не е оригинална навигация на BMW което означава, не може да управлява нищо от оригиналните аксесоари на BMW (телефон, печка, ВС и т.н.)

Това е хубава информация защото гледам бая са си накупили тия мултимедий.
Да използвам темата на мойта 530ка като отключа печката и си монтирам най-накрая навигацията 4/3 ще мога ли да управлявам печката при положение че съм с табло с малкия борд и за сега не мисля да го сменям?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
5 мнения
• Страница 1 от 1