318 м43 е46 смесва маслото с бензина

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: 318 м43 е46 смесва маслото с бензина

Мнение от Dimitroff » 12 Апр 2012, 11:11

besnia_ написа:....

Съветвам те да спазваш добрият тон във форума и да се въздържаш следващият път от подобен род квалификаций на потребители тук - особено пък на такива, който във времето са се доказали като знаещи, можещи и най-важното - коректни с потребителите на този форум !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M sport
Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици

Мнение от besnia_ » 12 Апр 2012, 12:48

Виш ся той ако е много знаещ и можещ няма да ги пише тея глупости че и връпчетата му се сменят :mhihi: Сега ще обясня каква е истината той както и някой други (това го казвам защото съм чел тяхни изказвания ) си мислят че след като са открили диса и инпата и са отворили един път м43 ката едва ли не знаят всичко за марката и могат всичко те са най добрите и др. Е да ама не, той е толкова изостанал тоя че си няма и на представа, хвани му кажи да не пише глупости и да се излага Ако си мислиш че ми пука че ще ми изтриеш мнението или профила ако ще, светът няма да свърши те хората ме знаят на мен пишат лс не на тоя :mhihi: щото утре аз ще направя тема как да си обърнем волана а той ще направи тема как да си сменя кружката на номера :yes:
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;

Мнение от NikVanov » 12 Апр 2012, 14:38

Очевидно е време да се разделим с господин Бесния по взаимно съгласие. Да се намесят модераторите. Всичко има граници и той ги премина безвъзвратно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M sport
Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици

Мнение от besnia_ » 12 Апр 2012, 16:41

Загубата ще е незначителна :D тук има толкова умни и компетентни (хора) който могат да ти кажат че датчиците и свещите в колата ти са за украса :smoke:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 12 Апр 2012, 17:19

besnia_ написа:Виш ся той ако е много знаещ и можещ няма да ги пише тея глупости че и връпчетата му се сменят :mhihi: Сега ще обясня каква е истината той както и някой други (това го казвам защото съм чел тяхни изказвания ) си мислят че след като са открили диса и инпата и са отворили един път м43 ката едва ли не знаят всичко за марката и могат всичко те са най добрите и др. Е да ама не, той е толкова изостанал тоя че си няма и на представа, хвани му кажи да не пише глупости и да се излага Ако си мислиш че ми пука че ще ми изтриеш мнението или профила ако ще, светът няма да свърши те хората ме знаят на мен пишат лс не на тоя :mhihi: щото утре аз ще направя тема как да си обърнем волана а той ще направи тема как да си сменя кружката на номера :yes:

Абе човече ти май не си много наясно кой с какво се занимава в тоя форум /какви ИНПИ, какъв ти ДИС/ и кой колко може колегите които ме познават знаят и то това е още от времето когато ти не си и мислил, че съществува форума много преди твоята регистрация тук, а относно смяната на дирекцията вече съм я правил и ако обърнеш някоя кола да знаеш, че ни си открил топлата вода, и навигации слагам и мултиволани и климатроници няма сега тук да се изтъквам, няма да е лошо да отваря някой път и капака да си припомня как изглежда М43 мотора, че май съм го позабравил да не кажа че сега и си купих и още една кола и ще трябва да се обърна към някой да ми я погледне :mhihi: ама както и да е няма да се заяждам с теб и да пиша повече в тази тема хората на които съм им вършил работа знаят колко мога или не така, че ти не си човека който ще ме оценява още повече, че не ме и познаваш и ми е под достойнството да контактувам с хора които си търсят само кавгата.

относно поста ти пак ти казвам че бензина може да се смеси с маслото единствено от лоши сегменти ти пак си държиш на кабелите и свещите тяхната цел е друга нали вече го обясни и ни светна за какво служат вече се научихме
besnia_ написа:Загубата ще е незначителна :D тук има толкова умни и компетентни (хора) който могат да ти кажат че датчиците и свещите в колата ти са за украса :smoke:

Остани ни си със здраве и съм знанията на професор теоритик.

П.П виж крушки не съм сменял няма да е лошо да се науча :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 12 Апр 2012, 18:50

Бензин в маслото може да влезе от некоректно работещ термостат, температурен датчик, пикаещи дюзи, неизправен регулатор на горивото, запалителни свещи, ламбда сонда /в случея трябва са 2 броя/, кабели и бобини, а също така и от повредено ЕКУ. Всичко това е доказано в практиката, има и не една или две теми във форума, касаещи всеки конкретен случай. При мен се случи 2 пъти точно на М43, единия път бе заминал регулатора и работеше на 4.5 бара, вместо на 2.8-3.0, а втория път причината бяха 2 дюзи.
only rear wheel drive

Потребител
Аватар

Мнение от lagunaracer » 12 Апр 2012, 21:52

michev написа:Бензин в маслото може да влезе от некоректно работещ термостат, температурен датчик, пикаещи дюзи, неизправен регулатор на горивото, запалителни свещи, ламбда сонда, кабели и бобини, а също така и от повредено ЕКУ. Всичко това е доказано в практиката, има и не една или две теми във форума, касаещи всеки конкретен случай. При мен се случи 2 пъти точно на М43, единия път бе заминал регулатора и работеше на 4.5 бара, вместо на 2.8-3.0, а втория път причината бяха 2 дюзи.

Отговор от този сорт исках да чуя, а не да си мерите пи*ките ! Благодаря колега, както и на другите отзовали се. Щом открия проблема ще споделя каква точно е била причината :) ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 13 Апр 2012, 0:20

Абе хора, вие нормални ли сте... Единственото смислено обяснение го каза колегата оци, за останалите с някои изключения не искам да коментирам въобще...! Бесния, ти батко имаш проблеми с нервите и ти препоръчвам да се консултираш със специалист, дано има добри такива в Англия, защото такова нещо се случва при теб не за първи път! Чисто приятелски съвет!!! Точно с оци ли намери да се "оядеш"??? Той е един от малкото компетентни тук във форума!!! Личен приятел ми е и не бих се поколебал на реваншизъм, ако се наложи...

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 13 Апр 2012, 22:18

Е46 винаги е бил и ще бъде (до колкото зависи от мен!) подфорум с потребители уважаващи останалите колеги във форума!
Добрият тон тук е не само желателен...а направо задължителен!

Призовавам всички колеги да го запомнят, за да не минават в режим "четене", както колегата besnia_ ...след 10дни той пак ще бъде част от подфорума, но при повторно такова поведение - ще му бъде за последно!

Весели празници на всички!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 05 Юни 2012, 22:44

Реши ли проблема колега :?:
only rear wheel drive

Потребител
Аватар

Мнение от lagunaracer » 07 Юни 2012, 9:55

Сменихме бензина и се оправи :kuku: Уж "нов внос" пък се оказа менте :censored: Важното е че се оправи :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е60 М54

Мнение от stuci_ir » 07 Юни 2012, 14:38

Изчетох всичко и не загрях. Проблема е бил в самия бензин, който зареждаш ли

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

318 м43 е46 смесва маслото с бензина

Мнение от frizzante » 07 Юни 2012, 16:50

lagunaracer написа:Сменихме бензина и се оправи :kuku: Уж "нов внос" пък се оказа менте :censored: Важното е че се оправи :driving:

И аз не разбрах какво е станало...сменил си бензина тоест бензиностанцията? Кое е новия внос? Бензина ли? Колата ли? Менте бензин как влиза в маслото?
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Предишна

Назад към E46