320d стоп + габарит

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

320d стоп + габарит

Мнение от EatSleepShift! » 12 Апр 2012, 13:42

Здравейте, имам проблем със стоповете и габаритите. Когато пусна габарит свети и стопа, но леко. С по 1 жичка са. Какъв може да е проблема? Замасяване? Благодаря предварително.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Re: 320d стоп + габарит

Мнение от iv4o9999 » 12 Апр 2012, 14:16

по принцип крушките са си с по една жичка, ако колата ти е преди фейса е нормално да свети целия стоп, когато натиснеш спирачките светва по силно секцията за спирачките

Потребител
Аватар

Мнение от EatSleepShift! » 12 Апр 2012, 23:09

колата е 1999, но се опитвам да сложа фейсови стопове и там е проблема

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Мнение от mitev85 » 13 Апр 2012, 14:14

Бях чел някъде такава тема преди, виж в търсачката, и аз мисля скоро време да се пробвам да си сложа фейсови стопове :lol:
Изображение

Аватар

Мнение от s_max » 14 Апр 2012, 21:50

Да не ти влиза светлината от габарита при стопа по някакъв начин :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 14 Апр 2012, 21:54

колега за да сложиш оригинални феисови стопове трябва да пренаредиш кабелите си към стопа-аз сам с феисови но са за преди феиса направени и свичко стана само слагане и вкарване на буксата-но са правени за преди феиса,а оригинални е много гадна работа
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 15 Апр 2012, 23:08

unikalen88 написа:колега за да сложиш оригинални феисови стопове трябва да пренаредиш кабелите си към стопа-аз сам с феисови но са за преди феиса направени и свичко стана само слагане и вкарване на буксата-но са правени за преди феиса,а оригинални е много гадна работа

Не е гадна работа въобще само трябва като се сложат стоповете да се прекодира лайт модула и всичко е наред разликата идва от стоповете понеже на преди фейса габарита и стопа са на едно място и на габарит стопа свети леко ако като натиснеш спирачката по-силно, докато на фейса са отделно и затова при включен габарит и спопа свети леко. Дано си ме разбрал какво искам да ти кажа може да се прекодира лайта и да стане всичко наред само, че има разлика във версиите на лайт модула трябва да по-голяма от 1.3 ако не се лъжа иначе няма да стане правил съм го това доста пъти врътня е но става.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Мнение от mitev85 » 18 Апр 2012, 14:02

oci написа:
unikalen88 написа:колега за да сложиш оригинални феисови стопове трябва да пренаредиш кабелите си към стопа-аз сам с феисови но са за преди феиса направени и свичко стана само слагане и вкарване на буксата-но са правени за преди феиса,а оригинални е много гадна работа

Не е гадна работа въобще само трябва като се сложат стоповете да се прекодира лайт модула и всичко е наред разликата идва от стоповете понеже на преди фейса габарита и стопа са на едно място и на габарит стопа свети леко ако като натиснеш спирачката по-силно, докато на фейса са отделно и затова при включен габарит и спопа свети леко. Дано си ме разбрал какво искам да ти кажа може да се прекодира лайта и да стане всичко наред само, че има разлика във версиите на лайт модула трябва да по-голяма от 1.3 ако не се лъжа иначе няма да стане правил съм го това доста пъти врътня е но става.

Колега, аз обмислям да сменя мойте стопове, гледам че има фейслифтови които стават за коли преди фейса, обаче си мисля че на тях няма да работи малката част до стопа (където е светлината за мъгла) при фейсовите стопове и тя свети като габарит нали? Ако сложа такива готови стопове с прекодиране на лайт модула те може ли да светнат както трябва да си е или трябва да се пуска допълнителен кабел до лайт модула? Намерих една интересна тема относно смяната на стоповете може да разгледате описано е доста подробно всичко http://www.bimmerwerkz.com/forum/faqs-d ... 61705.html
Изображение

Назад към E46