Проблем с бутона БК на лостчето за мiгачите-решено
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mladenvv
- Потребител
-
- Кара: bmw 525tds
- Мечтае да кара: bmw F10
Проблем с бутона БК на лостчето за мiгачите-решено
Здравеите колеги,имах проблем с бутона БК на лостчето за мигачите, ето как го реших.Проблема се състоеше в следното..при натискане на бутона БК на дисплея на таблото(с малкия дисплей съм)несе сменяше нищо, седеше си само на външна температура.в началото го правеше от време на време, после за постояно.Причината за това е скъсано кабелче в самото лостче.как го оправих... махат се двете кори отгоре и отдолу на волана.. лостчето за мигачите е на щипки,откача се от конзолата. разделяте самата дражка на лостчето на две,аз го направих с тънка отверка,пъхнах я по прореза на лостчто и лека полека го разделих на две,после разглабяте и самата букса, на две места е хваната с щипки и на две с евреиска звезда,като разделите и буксата на две ще се види къде ви е прекъснато кабелчето.запоявате го и почвате да зглобявате,само внимаваите като зглобявате буксата,аз нея бях зглобил като хората и после неми работеха мигачите и я свалях пак за да го направя както трябва.не е сложно,щом аз се справих
.когато търсих решението на тоя проблем тук в форума, имаше няколко колеги с подобен проблем без да са го решили, дано да им помогнал така 

Re: Проблем с бутона БК на лостчето за мiгачите-решено
Колега ще може ли някаква снимчица на въпросното кабелче?
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Евала колега,аз съм с такъв проблем,но все не ми остава време да го оправя (къде забравям...къде няма време...) ще видя да си го оправя и аз.

- mladenvv
- Потребител
-
- Кара: bmw 525tds
- Мечтае да кара: bmw F10
нямам снимка ,то няма как да объркаш,от бутона излизат две кабелчета синьо и черно,минават през едно каналче и влизат в самата букса..на мене беше скъсано черното,а как е станало при положение че невиждам къде може да се е опирало идея си нямам..
4 мнения
• Страница 1 от 1