ЗА КАРБОНОВИ ЛЕПЕНКИ
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ЗА КАРБОНОВИ ЛЕПЕНКИ
Понеже напоследък гледам много коли с тези лепенки и се чудя как да се сдобия с такива та някой ако знае нека сподели от къде може да се вземат и колко пари са
не бих сложил но лакът на предният капак и тавана е на петна и мисля да сложа такива ако са по евтини от боята че нещо с парите не съм добре
не бих сложил но лакът на предният капак и тавана е на петна и мисля да сложа такива ако са по евтини от боята че нещо с парите не съм добре
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- rhase
- младши ентусиаст
-
Re: ЗА КАРБОНОВИ ЛЕПЕНКИ
Здравей колега, мисля че мога да ти помогна. От къде си.
Пиши ми на лично
Пиши ми на лично

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
А защо не нещо по-различно? Остави го този карбон на страни и погледни в гугъл картинки patterns. Харесай си някой и иди да ти го изпринтят и залепят на целия преден капак, като преди това махнеш пръскалките и емблемата. Хубаво е ако имаш някакви големи неравности и деруги преди това да ги изшкуриш/изправиш и т.н. Задължително да се изпринти на UV резистивно фолио. Квадратния метър е 17 евро на хубавото фолио. Вероятно ще стъпи всичко на около 100лв ама поне ще си различен от всички карбонизирани коли.
Само предния капак визирам останалите модификации по колата не са задължителни
Пример:
Само предния капак визирам останалите модификации по колата не са задължителни

Пример:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- sniper74
- младши ентусиаст
-
да де ама при мен и тавана е така и понеже не може само предния капак и тавана ще трябва и задния та затова се огледах на карбона
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
sniper74 написа:да де ама при мен и тавана е така и понеже не може само предния капак и тавана ще трябва и задния та затова се огледах на карбона
Ами не ти пречи да направиш предния капак, тавана и задния капак едни и същи

Успех и да пуснеш снимки каквото и да залепиш.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
Zubcho написа:sniper74 написа:да де ама при мен и тавана е така и понеже не може само предния капак и тавана ще трябва и задния та затова се огледах на карбона
Ами не ти пречи да направиш предния капак, тавана и задния капак едни и същиМоже и различни въпрос на вкус и пари. Като цяло това карбоново фолио мен лично никак не ми харесва, но това си е мое мнение. Има варианти за фолио тип мат. Само дето после автомивката не знам как става.
Успех и да пуснеш снимки каквото и да залепиш.
стига да намеря
а това тип мат ме заинтересува
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Гледам си от София та направо скачай до магазина на 3М - намира се на Г.М.Димитов, срещу сградата на бившето Мултигруп сега не знам какво е. Там има и сервизи на Филипс, Грундиг и др. за по-лесно ориентиране.
Отиваш и им казваш че ти трябва фолио дето да си го плеснеш на предния капак и тавана и ще ти покажат с какво разполагат. Имат и карбонови и матови фолиа.
Отиваш и им казваш че ти трябва фолио дето да си го плеснеш на предния капак и тавана и ще ти покажат с какво разполагат. Имат и карбонови и матови фолиа.

- sniper74
- младши ентусиаст
-
VesoPesa написа:Гледам си от София та направо скачай до магазина на 3М - намира се на Г.М.Димитов, срещу сградата на бившето Мултигруп сега не знам какво е. Там има и сервизи на Филипс, Грундиг и др. за по-лесно ориентиране.
а цена знаеш ли че аз намерих карбоново на 17лева метъра и ако взема 5метра ще ми направят отстъпка и ще го взема на 60лева
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- sniper74
- младши ентусиаст
-
въпроса е там че само съм гледал как става лепенето на фолио и ще ми е за пръв път
та не знам колко да взема
но на заплата ще купувам и ще права опити и като стана готов ако се интересувате ще снимам
та не знам колко да взема
но на заплата ще купувам и ще права опити и като стана готов ако се интересувате ще снимам
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
9 мнения
• Страница 1 от 1