относно оригинален ксенон - за коша...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d Touring 2002г.
- Мечтае да кара: нещо M-ково
относно оригинален ксенон - за коша...
Става въпрос на е46-ца 2002г. фейса. След като ми изгоря едната крушка на ксенона, реших да я заменя с китайска поради високата цена на оригиналната (330лв.) Когато изгася колата и натисна лостчето за за пресвяткане с дългите светлини би трябвало фаровете да продължат да светят за около половин минута, но сега остава да свети само оригиналната крушка. Защо се получава това? Другият ми въпрос е свързан с ангелските очи, които не са оригинални към фара, а са поставяни допълнително (CCFL) Когато колата не е на контакт и включите някой от мигачите светват съответно само леви или само десни габарити (предни+задни), но сега когато ангелските очи играят ролята на габарити, когато ползвам тази екстра освен, че светят кръговете от едната страна, другите два премигват постоянно?
Последна промяна Anh1 на 01 Апр 2012, 8:26, променена общо 1 път
ЛЮБОВТА Е ДО ВРЕМЕ, БМВ-то ДО ГРОБ! 

- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d Touring 2002г.
- Мечтае да кара: нещо M-ково
Re: относно оригинален ксенон - за коша...
Според мен е най-добре, ако не можеш да си позволиш оригинална нова крушка да си вземеш такава употребявана.
За проблема с лампата -нямам идея. Сигурно ватовете са различни , или съпротивлението ...
А за премигването забележи,че дори на контакт пак премигват - така че да не те притеснява

А за премигването забележи,че дори на контакт пак премигват - така че да не те притеснява
- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
За очичките мога да кажа и азцда не се притеснявяш. Нормално е. Оставяй и двете като паркинг светлина
5 мнения
• Страница 1 от 1